Košs un izsmeļoši dokumentēts pasākums, paldies autoram! Gribētu tikai precizēt, varbūt kādam no vīriem arī būs acis pie šīs rindkopas aizķērušās: tiešām tatārmaizītes gatavojat arī no jēlām muguras smadzenēm? Kā pie tām tiekat - zāģējat vai cērtat?
Fileju, domājams, arī sakapājat?
Sestdien arī atklājām godam- 3 rukši, briežu govs un kolektīva vadītāja 50 gadu jubileja komplektā.
Kā saka- ar dziesmu par dzīvi :)
Slēpts
08.10.2012. 10:09
Es nekad šo lietu personīgi neesmu aizmirsi (kā vecāki man to iemācīja), bet acīmredzot ir indivīdi, kas to tā nekad arī nav iemācījušies. Tiešām laikam krīze VMD....protams, galvenokārt cēloņi meklējami personālajās...un tādi veido viedokli par VMD.
Protams, nevajag pārprast - es neesmu pret pārbaudēm un kārtību - tādām ir jābūt...savā ziņā pat patīkami aprunāties ar zinošu un tolerantu inspektoru, bet te ir attieksmes jautājums...un nevajag aizmirst, ka katrai lietai tomēr var būt mērs.
Nē, tatārmaizītes no muguras smadzenēm netaisam. Raksta autore nepareizi uzrakstījusi.
Jāpielikās bildei.
Fileju, domājams, arī sakapājat?
Ieraudzīju arī pazīstamas sejas no sava pagasta.
http://www.aprinkis.lv/sabiedr...
Nu nezin' vis' ... neesmu tik drosmīgs sievai savas draudzenes rādīt ... :D
Esi tik labs un sauc lietas īstajos vārdos - kā sauc inspektoru?
Kā saka- ar dziesmu par dzīvi :)
Protams, nevajag pārprast - es neesmu pret pārbaudēm un kārtību - tādām ir jābūt...savā ziņā pat patīkami aprunāties ar zinošu un tolerantu inspektoru, bet te ir attieksmes jautājums...un nevajag aizmirst, ka katrai lietai tomēr var būt mērs.