Kautnu tādi friči būtu vairāk,jo pateicoties tādai medību biedrībai JUMURDAS pusē, zemnieki savas platības nevar nopļaut,un kartupeļus priekš viņu cūkām audzēt,kaut kā negribās.
Pielauju, ka izsliidēs zēns.. Es pirms 3 gadiem arī nokeru malki, un... Ne ciku ne grabu... Tāpat šiverē pa mežu uz brīvām kājām "ogodams un sēnodams"!:)) tik biš bravūrīgāks palicis..
Kautnu tādi friči būtu vairāk,jo pateicoties tādai medību biedrībai JUMURDAS pusē, zemnieki savas platības nevar nopļaut,un kartupeļus priekš viņu cūkām audzēt,kaut kā negribās.
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
24.09.2012. 14:14
Fricis ir iesauka, tautība, nacionālā piederība vai vārds? Ja tomēr ārvalstnieks, tad liekas dīvaini - diez vai viņš pats uz savu galvu izdomāja pamedīt nepazīstamā vietā. Nu dikti prasās plašāks situācijas un faktu apraksts.
22.09.2012. 22:03
Atsūti man andris.zarins@medniekiem.lv Vari arī uzzvanīt 26537998. Ja kas es arī brīvi runāju vāciski, varu nopratināt! :D :D
Andri, lai pratinātu ar valodas zināšanām vien par maz.... Pirms pratināšanas vajag paskatīties kaut "Septiņpadsmit pavasara mirkļus", lai apgūtu pratināšanas nianses... :))))
Nu Jumurdas pusē tak ir "audzētava" :)
Atsūti man andris.zarins@medniekiem.lv Vari arī uzzvanīt 26537998. Ja kas es arī brīvi runāju vāciski, varu nopratināt! :D :D
Andri, lai pratinātu ar valodas zināšanām vien par maz.... Pirms pratināšanas vajag paskatīties kaut "Septiņpadsmit pavasara mirkļus", lai apgūtu pratināšanas nianses... :))))