Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
21.05.2020. 21:17
Tad sanak ka es nejobijos ar ntajiem pricendaliem un ladeju un vnksauju :D
Slēpts
21.05.2020. 20:22
Tā asināšana, tāpat kā citas nodarbošanās, var izdarīt aši un labi, un var baudīt procesu un jebīties ar to visu, protams, iegūstot varbūt labāku rezultātu. Bet tas tāpat kā ar patronu lādēšanu, viens vnk salādē un šauj, cits jebijās ar ntajiem pričendāliem - bauda procesu ;)
Es paņēmu ķīnas elektrisko brīnumu ar smilšpapīra lenti. Darbojas super ātri(līdz 5min. lielākais laiks lentas mainot) un sanāk assums ar labais.Tapēc es neiespringstu uz asināšanu vairs.līdzi ir dimanta galoda ar ko pa fikso pielabot dīrāšanas laikā.
Zinu ka tūlīt te sāks kāds riet ka jaņem nezin cik krutas galodas u.t.t.
Sākumā es ar tā domāju,bet vēlāk nācu pie secinājuma,lai nazi notrītu līdz sašliku iesma platumam - jadīrā ir katru dienu un cik gadi.
Iepirku nažu asināmo "Ķīnieti". Komlekts ar galodiņām arī. iesākumā, iemaņu iegūšanai, uzasiņāju virtuves nazi. Pamēģināju medību 400c asmenīti. Skalpelīts sanāca. Pašam patīk, bet pacietību vajag. Jautājums spečukiem. Ir cietāks homemade nazītis ko ūdens galodas neņem. Komplektā ir iepirktas arī četras dimanta galodiņas. Vai dimanta galodiņas mitrinām ar eļļu, vai kā.... ????
Zinu ka tūlīt te sāks kāds riet ka jaņem nezin cik krutas galodas u.t.t.
Sākumā es ar tā domāju,bet vēlāk nācu pie secinājuma,lai nazi notrītu līdz sašliku iesma platumam - jadīrā ir katru dienu un cik gadi.