Cerams, ka nebūs Ufo un Freda līmenis.
Raidījumam jābūt pa dienu,
rādži klausās braucot mašīnā, sēžot ofisā, rokot grāvi(austiņas),
vakarā tiešām citas prioritātes, nu izņemot penziķus, kam visa diena brīva.
Filip, kurš vakarā mājās pārnācis, laikā kad pa TV iet ziņu raidījumi, klausīsies radio? Un sestdienas rītā tik agri normāls cilvēks arī rādžiņu iekšā neslēdz, bet saldi šņāc līdz kādiem 9iem... Tepat forumā jau izskanēja labi ierosinājumi - darba dienas vidus (liela iespējamība tajā laikā būt auto vai ofisā ieslēt fonā vai telefons + austiņas) ar atkārtojumu brīvdienās ap kādiem 11 vai 12iem, IMHO
Esmu sajūsmā par raidījumu,MALAČI!
Domāju ka vērtīgs darbs iesākts,lai liela daļa dabasmīļu un dzīvniku mīļu saprastu un padomātu,kas īsti ir medības.(protams tie kam ir ar ko domāt)
Noklausoties prātīgus argumentus,esu mainījis nostāju naktinieku jomā! :)
Paldies , gaidīsim nākošo .
Carams ka proporcija , medības - makšķerēšana 45 + 15 saglabāsies.
Argumenti par luktura nehumānismu gan likās nekādi , bet tā ir mana pieredze un tā ir katram atšķirīga .
Un varbūt , ja nebūtu lukturu , būtu vairāk avāriju uz ceļiem ar nakts zvēriem .Tādi gadījumi kad zvērs apžilbst un stāv , paliek ar vien retāki , tas gan .
Raidījumam jābūt pa dienu,
rādži klausās braucot mašīnā, sēžot ofisā, rokot grāvi(austiņas),
vakarā tiešām citas prioritātes, nu izņemot penziķus, kam visa diena brīva.
Domāju ka vērtīgs darbs iesākts,lai liela daļa dabasmīļu un dzīvniku mīļu saprastu un padomātu,kas īsti ir medības.(protams tie kam ir ar ko domāt)
Noklausoties prātīgus argumentus,esu mainījis nostāju naktinieku jomā! :)
Carams ka proporcija , medības - makšķerēšana 45 + 15 saglabāsies.
Argumenti par luktura nehumānismu gan likās nekādi , bet tā ir mana pieredze un tā ir katram atšķirīga .
Un varbūt , ja nebūtu lukturu , būtu vairāk avāriju uz ceļiem ar nakts zvēriem .Tādi gadījumi kad zvērs apžilbst un stāv , paliek ar vien retāki , tas gan .