Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
07.01.2013. 00:38
Bladhaundu kucēnu vecāki ievesti no ASV, un tas ir viņu pirmais metiens LV. Piedzima pavisam 15 kucēni, no kuriem pie saimniekiem ir tikuši tikai 2! 13 kucēniem vel jāatrod saimnieki, ja tas neizdosies līdz decembrim, tad kucēniem draud patversme.[/ quotes]
Nu re - uztraukumam nebij pamata . Spriežot pēc pēdējā sludinājuma saimnieki plāno jau nākamo metienu!!!
Nu jā! Un atkal pasaules mūžsenie likumi strādā! Kad pirms kādiem 3-4.gadiem interesējos par šo škirnes suni un biju jau visu apsvēris suņuka iegādei,tad apstājos pie astronomiskās cenas,ja pareizi atceros - 800.LVL . Tagad ,rupji runājot,met pakaļ!Lai suņukiem veicas!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
26.11.2012. 18:47
lūsis, ar Bladhaundu, Latvijas apstākļos jau ir kaut kas...a to asinspēdu suns.Asinspēdai apakšā jābūt darbam ar dzīvnieku pa kura asnspēdu laiž, savādāk var sanākt ziepes.
Pagājušo gadu biju Igaunijā, kur ar praktizējošiem medniekiem dzerot tēju un uzdzerot Latvijas balzāmu, bija saruna par Igauņu dzinēj suni,man pašam bija liels kauns, par to cik maz, Es zināju par šo medību suņu šķirni.Tā kā Igaunijā ir aizliegts ar Igauņu dzinējsuni medīt pārnadžus viņi veiksmīgi savu dzinējsuni izmnto lūšu medībās.Labi strādā ar lūsi arī Krievu raibie dzinējsuņi, domāju ka arī Bladhaunds varētu lūsi kokā uzdzīt.
Labi .Ir kāds konkrēti ar medību praksi ?
It kā jau ikdiena paiet ar medību suņiem un viņu saimniekiem, kuri ir no dažādiem klubiem .....
Pierādījumus" studijā" !!!
Nu re - uztraukumam nebij pamata . Spriežot pēc pēdējā sludinājuma saimnieki plāno jau nākamo metienu!!!
Pagājušo gadu biju Igaunijā, kur ar praktizējošiem medniekiem dzerot tēju un uzdzerot Latvijas balzāmu, bija saruna par Igauņu dzinēj suni,man pašam bija liels kauns, par to cik maz, Es zināju par šo medību suņu šķirni.Tā kā Igaunijā ir aizliegts ar Igauņu dzinējsuni medīt pārnadžus viņi veiksmīgi savu dzinējsuni izmnto lūšu medībās.Labi strādā ar lūsi arī Krievu raibie dzinējsuņi, domāju ka arī Bladhaunds varētu lūsi kokā uzdzīt.