Lielākais parsvars krīt uz MP-153 tā ka pērc vien šo pusautomāu.Ja nepatiks gan jau dzīvē nopirksi ko citu kas labāk patiks.Bet lasot komentārus šim ierocim nevajadzētu pievilt.
Īstens latviešu mednieks ir tāds, kurš ir izgājis moku pilno ceļu vai arī vēl joprojām turpina to iet ar IZ, MP, TOZ un līdzīgiem. Un protams vectēva bise ir labāka kā Benelli un krīt arī labi (stobri tai nost visticamāk) utt.utt.
Tikai tad, kad ir jātrāpa kaut kam un kad to redz visa LV ir tikai daži, kas ar tiem vecajiem lūžņiem un jaunajiem slāvu "brīnumiem" var kaut kam trāpīt - protams ja neskaita IZ 18, kas ir pietūnēta sacensībām un pat no tām ir jāatlasa, jo bieži jau pēc 4 5 šāviena sāk mētāt lodes.
Bet pērc tik nost to MP vismaz nebūs žēl jenotu nosist ar tās laidi :D Un varēsi komentēt, kā te daži, ka es nopirku un ir ļoti labs, jo zinu, ka baigi grūti ir atzīt, ka esi nopircis sūdu...
Piedodiet, bet es to pat par velti negribētu ņemt, jo žēl būtu maksāt reģistrācijas maksu :)
Pilnīgi piekrītu Uldim,skopais maksā divreiz,ja pērk tad pērk labu mantu.Krievi,ja grib var uztaisīt ļoti labu mantu,bet līdz ko iet sērijveidā,tad auzas.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
27.11.2012. 15:57
Slikti mednieki visur vainu atradīs, labi mednieki var šaut ar iž bisi kas no vectēva palikusi un neviens nežēlojas, pērc MP trāpīt var un ko vairāk vajag, bise ir darbarīks nevis greznumlieta.
Pērc Benelli ar plastmasas laidi,
nekas labāks un drošāks vēl nav izdomāts.
Liels pluss ir papildus stobru izvēle nakotnē, dažādi garumi, čoki, lodēm un skrotīm, paradoksa urbumi.
Būs plinte visam mūžam.
Un neaizmirsti par to, ka noņemoties no masta, pusautomāts ir jāizlādē!
Visiem krievu brīnumiem patronas jāizpumpē, ar aizslēgu, caur patrontelpu, pie zemes, sniegā, dubļos.
Skatoties uz saviem kolēģiem, kas tā spiesti darīt, man viņu vienkārši zēl.
Ar Benelli nav problēmu, nospied podziņu un iztukšo magazīnu, ja vajag, ātri nomaini munīcijas tipu.
Nečakarē sevi, piekrāj, pieliec un baudi medību prieku.
Nu neesam mēs tik bagāti lai pirktu mēslus.
Vasaras vidū arī nopirku MP153, nu jā nostrādāts ir kā ir, krievs paliek krievs, bet vai no tā ka nav glauns un gravēts mazāk zvēri krīt, muļķības, strādā ideāli, nav žēl pa mežu staipīt, pīlēs pa ūdeņiem utt., un nekādu tur enerģijas zudumu nu neesu es jutis..... pilnībā apmierināts ar pirkumu.
Mp 153 nekrīt plecā,pa taisnu laide,vismaz man.Hubertā paprovēju Weatherby SA 08,tas derēja kā uzliets un nostrādāts arī ļoti akurāti.Šogad puikam nopirku Huglu,man nederēja laide,atkal pa taisnu,viņam uzliku aimpointu un šis nevar vien beigt slavēt!Pats laikam tomēr ņemšu Weatherby,baigi iepatikās,tikai naudiņa drusku jāsaskrāpē!:):):)Par gāzu paņemto enerģiju neuztraucies,neko tas neietekmē!
Gludie pusautomātiskie ieroči, kuru automātika strādā uz atgāzu principa, ir tehniski jau nākamais solis pēc TOZ MC 21-12.
Galvenais pluss ir nekustīgs stobrs. Trūkumi vienīgi tajā, ka jāpielasa pareizi degošu pulveri. Pārāk lēni degošs, vai pārlieku lielā porcijā rada dzirksteļošanu caur atgāzu mehānismu.
Pirktās patronas pašas par sevi dažreiz pieviļ. Nesen redzēju renkuļu patronu, kurai renkuļi knapi caur cūkas ādu tik iziet. Vienmēr drošāk ir pašam lādēt, vai lietot pārbaudītu munīciju.
Tikai tad, kad ir jātrāpa kaut kam un kad to redz visa LV ir tikai daži, kas ar tiem vecajiem lūžņiem un jaunajiem slāvu "brīnumiem" var kaut kam trāpīt - protams ja neskaita IZ 18, kas ir pietūnēta sacensībām un pat no tām ir jāatlasa, jo bieži jau pēc 4 5 šāviena sāk mētāt lodes.
Bet pērc tik nost to MP vismaz nebūs žēl jenotu nosist ar tās laidi :D Un varēsi komentēt, kā te daži, ka es nopirku un ir ļoti labs, jo zinu, ka baigi grūti ir atzīt, ka esi nopircis sūdu...
Piedodiet, bet es to pat par velti negribētu ņemt, jo žēl būtu maksāt reģistrācijas maksu :)
nekas labāks un drošāks vēl nav izdomāts.
Liels pluss ir papildus stobru izvēle nakotnē, dažādi garumi, čoki, lodēm un skrotīm, paradoksa urbumi.
Būs plinte visam mūžam.
Un neaizmirsti par to, ka noņemoties no masta, pusautomāts ir jāizlādē!
Visiem krievu brīnumiem patronas jāizpumpē, ar aizslēgu, caur patrontelpu, pie zemes, sniegā, dubļos.
Skatoties uz saviem kolēģiem, kas tā spiesti darīt, man viņu vienkārši zēl.
Ar Benelli nav problēmu, nospied podziņu un iztukšo magazīnu, ja vajag, ātri nomaini munīcijas tipu.
Nečakarē sevi, piekrāj, pieliec un baudi medību prieku.
Nu neesam mēs tik bagāti lai pirktu mēslus.
Galvenais pluss ir nekustīgs stobrs. Trūkumi vienīgi tajā, ka jāpielasa pareizi degošu pulveri. Pārāk lēni degošs, vai pārlieku lielā porcijā rada dzirksteļošanu caur atgāzu mehānismu.
Pirktās patronas pašas par sevi dažreiz pieviļ. Nesen redzēju renkuļu patronu, kurai renkuļi knapi caur cūkas ādu tik iziet. Vienmēr drošāk ir pašam lādēt, vai lietot pārbaudītu munīciju.