Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējs suns - III.pak. pa m/c
18.12.2012. 13:36
Aigar!
mācību programmu, tādu brošūru, vai to kaut kur var redzēt
Es arī labprāt palasītu un padziļināti mēģinātu izprast augstāk minēto dokumentu. Varbūt pēc tā izlasīšanas, mēs saprastu kāpēc Tu dedzīgi aizstāvi savu viedokli! Jau iepriekš pateicos!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
18.12.2012. 13:33
Žanna-tā Medību suņu kinologu apmācības programma ir uz 84.lapām....tā kā jāņem o.5 un... .Lietuvas FCI sistemas kinologu-ekspertu kvalifikācijas komisijas vadītājs šo programmu atzina par ļoti labu. Viņiem TIK PILNĪGAS NAV.
Un tomēr,par kādiem cilvēkiem tu runā???-/... Nu, ko lai dara, ja mums selekciju veic cilvēki, kas raksta cilCdarbs un iMbrīdings.../
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.12.2012. 12:37
Par pareizrakstību runājot- te tomēr nav filologu forums, un arī drukas kļūdas visiem gadās ;) Un rakstam mēs te tomēr tā, kā runājam, manuprāt, visādus barbarismus un citus -ismus (točno, prikols, šitais, moška utt.) forumā tomēr var lietot, lai tik jēga skaidra. Bet cilCdarbs un iMbrīdings un citi profesionāli termini gan griež acis!
Aigar, neatceros! Apsolos vairāk nedzert :D Goda vārds, noskanē un ieliec! Pat, ja esmu šķirstījusi (johaidī, man parasti no 0.5 uz diviem atmiņa nezūd!), tomēr lasījusi neesmu, gribu palasīt!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
18.12.2012. 11:24
/... Nu, ko lai dara, ja mums selekciju veic cilvēki, kas raksta cilCdarbs un iMbrīdings.../-par kādiem cilvēkiem Tu runā???
To brošūru Tu šķirstīji....nu... vismaz divas reizes???
Es arī labprāt palasītu un padziļināti mēģinātu izprast augstāk minēto dokumentu. Varbūt pēc tā izlasīšanas, mēs saprastu kāpēc Tu dedzīgi aizstāvi savu viedokli! Jau iepriekš pateicos!
Un tomēr,par kādiem cilvēkiem tu runā???-/... Nu, ko lai dara, ja mums selekciju veic cilvēki, kas raksta cilCdarbs un iMbrīdings.../
Aigar, neatceros! Apsolos vairāk nedzert :D Goda vārds, noskanē un ieliec! Pat, ja esmu šķirstījusi (johaidī, man parasti no 0.5 uz diviem atmiņa nezūd!), tomēr lasījusi neesmu, gribu palasīt!
To brošūru Tu šķirstīji....nu... vismaz divas reizes???
Lai Tev laba diena!
"Šitas"- latviski- šis. Pieturas zīmes arī vēl jāpatrenē. :))) Neņem ļaunā. Pats arī deizgan bieži kļūdos.