Uldim - stāsts ir par darba kvalitāti, informāciju, notikumiem, saturisku analīzi, jautājumu aktuālizēšanu, resursiem, medību piedzīvojumiem un par to kā viss tas tiek pasniegts mums - gala patērētājam medniekam. Neviens neliek Jums pirkt vai abonēt žurnālu. Un galu galā, arī blīve izgatavota no žurnāla pareizā brīdi var Jums palīdzēt nokļut mājās ar bobiku.
Es vairāk skatos uz Latvijā izdotiem medību žurnāliem kā iespēju gūt kautko jaunu, izinošu un būt lietas kursā par notikumiem kas iespaido, vai iespaidos mani kā mednieku.
Man arī MMD pastkastītē bija vakar. Tradicionāli kalendārs pa vidu, žurnāls paplāns, bet ņemot vērā decembra mēneša veicamā darba apjomu un lielo brīvdienu skaitu esmu apmierināts. ir protams arī ļoti labi raksti. Domāju uzskaitīt, bet nav nozīmes - visi labi, saistoši. Protams par reklāmām nedomāju, bet kādreiz noder arī tās. Nav sliktas "Ož pēc pulvera - medību biatlons būs!" un "Veiksmīgais ierocis". Medīblietas reklāmu būtu labāk ja ir tieši kāda akcija precēm vai arī par preču izpārdošana par zemākām cenām noteiktā laikā (nedēļām, mēnešiem utt.).
Iegadājos arī "Medības", man patīk, šķiet ir labāks par iepriekšējiem, vai šī būs tā reize, kad konkurence ir laba lieta?
Slēpts
10.01.2013. 11:40
a šitā būs katru mēnesi, kad katrs atskaitīsies kad un cikos saņēmis zurnālu?
"Ož pēc pulvera - medību biatlons būs!"
Par šo varbūt kāds zina ko sīkāk? Žurnālā bija teikts, ka nolikumam vajadzētu būt iekš www.markulici.lv, bet kaut kā nemana. Varbūt slikti meklēju.
Harijs Strazds
Šodien, 12:57
šodien saņēmu paskastē mmd ar visu kalendāru, kalendārs daudz labāks nekā "Medibas" ;)
MMD ir biezāks kartons - jaunāgadā varēs izgriezt Bobikam jaunu karburātora blīvi, bet ja bobiks nav, tad tas nav nekāds pluss.
Ir vēl kādi labumi? :)
Es vairāk skatos uz Latvijā izdotiem medību žurnāliem kā iespēju gūt kautko jaunu, izinošu un būt lietas kursā par notikumiem kas iespaido, vai iespaidos mani kā mednieku.
Iegadājos arī "Medības", man patīk, šķiet ir labāks par iepriekšējiem, vai šī būs tā reize, kad konkurence ir laba lieta?
Par šo varbūt kāds zina ko sīkāk? Žurnālā bija teikts, ka nolikumam vajadzētu būt iekš www.markulici.lv, bet kaut kā nemana. Varbūt slikti meklēju.