Par mazu biji uztaisījis.
Vajadzēja no vismaz 6 m3 degvielas cisternas
un apmetināt kāpurķēdes riņķī, ka nenostrieg.
Ar vienu pildījumu pietiktu gadam.
Jānis Jasinskis
Vakardien, 23:36
Katra laba ideja ir atbalstāma. Man senāk bij bleķa kanna ķēdē gada laikā saplacināja līdz nepazīšanai. Tagat lietoju kvasa 5l bunduļus ērti aiznest līdz barotavai izdur ar nazi 3-4 caurumus un viss. Kad kukurūza ar graudiem beidzas bundulis arī tiek apēsts.
A kā tev liekās, tas bundulis cūcuņām par labu nāk... Nēsu nekāds zaļais, bet nu ja katru reizi, kag apēd 5l kukurūzas tiek iemočits viens 5l plastmasas bačoks, nu man liekas, ka vajadzētu kaut ko citu labāk izmantot, IMHO...
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
22.01.2013. 23:10
Nu nav tā ,ka apēd un norij vienkārši saplucina sīkos gabalos seviški jaunie saķerās pa trijiem un plēš katrs uz savu pusi pavasarī kad sniegs nokūst un zāles vēl nav tos gabalus viegli salasīt un sadedzināt.
Čau. Es gribu būt mednieks, tā kā jūs visi. Man gan ir tikai 15 gadi. Varētu pa nelegālo kaut kā sazīmēt šaujamo, ne? Es būtu labs mednieks, jo arī bez šaujamā man vienreiz mežā uzbruka vilks un es viņu sasitu un saspārdīju. Vienreiz ar drauga pistoli es nošāvu vārnu. Baigi gribas pamedīt, bet negribas gaidīt pilngadību. Paņemiet mani līdzi un iedodiet pašaut. Varat?
Vajadzēja no vismaz 6 m3 degvielas cisternas
un apmetināt kāpurķēdes riņķī, ka nenostrieg.
Ar vienu pildījumu pietiktu gadam.
Vakardien, 23:36
Katra laba ideja ir atbalstāma. Man senāk bij bleķa kanna ķēdē gada laikā saplacināja līdz nepazīšanai. Tagat lietoju kvasa 5l bunduļus ērti aiznest līdz barotavai izdur ar nazi 3-4 caurumus un viss. Kad kukurūza ar graudiem beidzas bundulis arī tiek apēsts.
A kā tev liekās, tas bundulis cūcuņām par labu nāk... Nēsu nekāds zaļais, bet nu ja katru reizi, kag apēd 5l kukurūzas tiek iemočits viens 5l plastmasas bačoks, nu man liekas, ka vajadzētu kaut ko citu labāk izmantot, IMHO...
Bet puika vai nu sapņotājs vai nu riktīgais derevņja :)