Tas, ko skatījās džipa kravas kastē, bija īstais. To vilku taču visi fotogrāfēja vēl kopā ar autoru. Un autors teica,ka nomedījis ar renkuļiem pa ~20-25m.
Kur tad palika pārējie 10 vilki?.Bija jau rakstīts ka tur esot 11 eksemplāru.
Slēpts
29.01.2013. 21:19
ja arī palasītu īsto tēmu :
Māris Bērziņš
27.01.2013. 17:47
Medības Zvārdē noslēgušās. Piedalījās 300 mednieku un 100 dzinēju. Mastā bija 9 vilki. Nomedīts 1 ( mednieks Aivijs Lagzdiņš no Tukuma novada ), savainoti 3 vilki ( rītdien skatīsimies, kur palikuši ), 3 vilki pūdelēti, 2 vilki izlīda caur dzeloņstiepļu žogu bez šāviena. Netika atšifrēts dublets uz atpēdām. Rezultātam vajadzēja būt labākam, nu bet tādas ir medības.
Sīkāka analīze un precizējumi sekos.
...tas ,protams, ir pozitīvi,ja cilvim ir labs prāts un pat vēlu vakarā smaidīt gribās.,:),bet ja ir runa par vilku medību nobeiguma analīzi,tad atver pamattēmu par vilku medībām Zvārdē, un lasi un smaidi,kā tur viss ir noticies.,:)
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
18.02.2013. 15:26
Nu skatie kā gribi, bet tas, ka sabrauc vīri no visas Latvijas, lai atšautu kāda kluba teritorijā dzīvojošos vilkus, lai viņiem būtu labāk??! Papildus visam tam tērējot savus līdzekļus, lai to izdarītu.. Protams saprotot ka mednieki jau ir fanāti, bet ir taču arī citas vietas kur vilku ir vairāk un ir lielākas problēmas.. Bet man jau arī piedāvāja braukt, bet es domāju ka ir viena branga izlīdzēšana... Bez pateicības.
Jāni saki ko vēlies, bet ja man būtu iespēja tikt uz šīm te medībām tad labprāt aizbrauktu, jo tur nav runa par kaut kādu pateicību, bet vienkārši piedalīties vilku medībās, jo mūsu pusē ar vilkiem kā ir tā ir, bet tur tev ir protams neliela varbūtība nomedīt vilku. Un es domāju ka paši tās vietas mednieki varētu tos vilkus veikmīgi nomedīt, bet sarīkot tāda veida lielās vilku medības ir jāmāk, jāvēlas to visu tusiņu sarīkot un tas prasa protams arī sava veida finanses uz šāda veida tusiņu.
Cepuri nost organizatoriem un vēlu lai arī nākamos gadus tiktu rīkotas tādas medības.
Nākotnē var būt ja būs vairāk tās finanses var būt tomēr izdosies ar aibraukt, jo tāda veida tusiņš ir vārdiem neaprakstāma bauda, adrenalīns un arī pieredzes pilnas medības :)
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
18.02.2013. 21:23
Edgar varbūt tad tev arī ir taisnība par to ja nav iespēju vilku nomedīt tad varbūt ir kāda daļa menieku kuriem nav iespējas tos vilkus redzēt, bet varu teikt tā ja tev viņu nav tad esi laimīgs. Un lasot rezultātu es saprotu ka nu nemaz tik viegli nav.
Māris Bērziņš
27.01.2013. 17:47
Medības Zvārdē noslēgušās. Piedalījās 300 mednieku un 100 dzinēju. Mastā bija 9 vilki. Nomedīts 1 ( mednieks Aivijs Lagzdiņš no Tukuma novada ), savainoti 3 vilki ( rītdien skatīsimies, kur palikuši ), 3 vilki pūdelēti, 2 vilki izlīda caur dzeloņstiepļu žogu bez šāviena. Netika atšifrēts dublets uz atpēdām. Rezultātam vajadzēja būt labākam, nu bet tādas ir medības.
Sīkāka analīze un precizējumi sekos.
Cepuri nost organizatoriem un vēlu lai arī nākamos gadus tiktu rīkotas tādas medības.
Nākotnē var būt ja būs vairāk tās finanses var būt tomēr izdosies ar aibraukt, jo tāda veida tusiņš ir vārdiem neaprakstāma bauda, adrenalīns un arī pieredzes pilnas medības :)