tad 10-nieks iznāk 0.75?
ja jau šijiem vīriem ar kosmiskajām tehnoloģijām iznāk tāds blīvums, tad ko runāt mežā ar stock medību plinti, 300 metros pa dzīvneiku šaut 8)
ja jau šijiem vīriem ar kosmiskajām tehnoloģijām iznāk tāds blīvums, tad ko runāt mežā ar stock medību plinti, 300 metros pa dzīvneiku šaut 8)
Ģirt, tādos laika apstākļos nekas labāks tur nevarēja būt. Labi, ka vēl tā...
Piemēram, šaujot uz grupu es pēdējiem 2 šāvieniem vispār neredzēju optikā to sarkano punktu. Viss bij aizlijis.. līdzi paņemtais tualetes papīra rullis :)) utt jau kabatās bij caurmircis..
Šāvu plāksnes gabarītā.. pa vidu :))
Par medībām un 300 m - šauj jau cilvēki un trāpa. Tikai jautājums no cik reizēm....
Un piem., aļņa kill zone ir biku lielāka par 0,5 moa :))
Slēpts
22.10.2014. 17:03
ir ir lielāka, tik tā mednieka parastā šaušanas prasme un aprīkojums vairākums gadījumos nendod to 0.5 ne tuvu man domāt pat Aļņa kilzonu nesasniedz, A trāpīt jau trāpa, tikai jautājusm kur? :D
Labi tas tā, pēc šim bildēm var labi redzēt, ka daudz jāstrādā, lai varētu noguldīt kādu dzīvnieku 300+ metros
Slēpts
22.10.2014. 17:04
bija domāts daudz jāstrādā, lai iegūtu kautko līdzīgu bildēs redzamajam ;)
...kādas tur kosmiskas tehnoloģijas.,:). veikalā nopirktas norma patronas ,medību zauers 202 ar cienījamu darba stāžu,nu,nū,aizlijis ceiss stikls līdz 24x.vēl kladē pierakstīts ballistiskais kalkulators kurš uz konkrētās rūpnieciskā lādējuma sērijas patroņiem iedeva man šoreiz apjājienu uz leju ap 25cm /660metros.,:). ar sānu korekcijām neiespringu ,ņēmu pa"nullēm" ,un apmēram uz to pusi gāja.,:). galvenā tehnoloģija-ir vajadzīgi praktiskie trenniņi,un tādi Latvijā gandrīz vai nenotiek . pašam iepriekšējā tālšaušana 300m bija vasarā Ādažos pa sadriskātajiem elektriskajiem mērķiem.,:)
Ģirt, tādos laika apstākļos nekas labāks tur nevarēja būt. Labi, ka vēl tā...
Piemēram, šaujot uz grupu es pēdējiem 2 šāvieniem vispār neredzēju optikā to sarkano punktu. Viss bij aizlijis.. līdzi paņemtais tualetes papīra rullis :)) utt jau kabatās bij caurmircis..
Šāvu plāksnes gabarītā.. pa vidu :))
Par medībām un 300 m - šauj jau cilvēki un trāpa. Tikai jautājums no cik reizēm....
Un piem., aļņa kill zone ir biku lielāka par 0,5 moa :))
Labi tas tā, pēc šim bildēm var labi redzēt, ka daudz jāstrādā, lai varētu noguldīt kādu dzīvnieku 300+ metros
Ja nav noslēpums - kads kalibrs tavam 202 ?