Dueli nevajag. Bail izgāzties.
Par laikapstākļiem-jo sliktāki, jo labāk:) Ok..nebūs augstvērtīgu rezultātu, toties uzvarēs īstie "dzelzs vīri".
Mani mīnus grādi uztrauc tikai vienā kontekstā- es nezinu Vihtas termoatkarības līkni temp.zemākām par -5*C. Tā noteikti nav lineāra tur... Un uz 800 m var sanākt šmuce..
...nedaudz "tulkojums"nolikumam. Tātad pa šķīvīšiem un suslikiem var šaut neierobežotu šāvienu skaitu-līdz mērķis ir pieveikts. Piešaudes šāvienu skaits nav ierobežots,bet laiks ir iekļauts norādītajâ vingrinājuma laika limitā.Dalībnieks brīvi izvēlās ar kuras distances mērķiem un kādā secībā izpilda vingrinājumu.pa papīra mērķiem jāšauj norādītais šāvienu skaits,lai neuzrautos uz nolikuma sankcijām.meistariem 100 metros pa čaulīti arī tikai viens šāviens.
Slēpts
12.01.2016. 20:25
Darīts, viena vieta aizsista.;) Kāds negrib tuvākajā laikā braukt šaut uz Šauļiem, beidzot vajadzētu apgūt jauno stobru uz tālākiem gabaliem.
Jāzmanto iespēju un jāmēģina pavilkt sega uz savu pusi. :)
Pēc paviršiem aprēķiniem meistariem sanāk ~35 šāvieni viena sērijā. Diezgan nežēlīgs cipars. Pēc pieredzes zinu ka pēc 15-20 jau sāk vilkt sprandu vai pat sāk sāpēt galva, citiem sākas grūtības ar redzes koncentrēšanu. Tāpat februārī gulēt 40min uz tūristu paklāja nav diez cik veselīgi. Varbūt ir iespēja sadalīt to sēriju uz pusēm?
Tieši tā - maksājums=reģistrācija. Priecāties varēs tad, kad būs pienākusi apbalvošana! Patlaban vienīgais par ko baidos ir laikapstākļi.
Par laikapstākļiem-jo sliktāki, jo labāk:) Ok..nebūs augstvērtīgu rezultātu, toties uzvarēs īstie "dzelzs vīri".
Mani mīnus grādi uztrauc tikai vienā kontekstā- es nezinu Vihtas termoatkarības līkni temp.zemākām par -5*C. Tā noteikti nav lineāra tur... Un uz 800 m var sanākt šmuce..
Vismaz varēs pārbaudīt vai tālāk par 200 metriem var kaut kur trāpīt...
Pēc paviršiem aprēķiniem meistariem sanāk ~35 šāvieni viena sērijā. Diezgan nežēlīgs cipars. Pēc pieredzes zinu ka pēc 15-20 jau sāk vilkt sprandu vai pat sāk sāpēt galva, citiem sākas grūtības ar redzes koncentrēšanu. Tāpat februārī gulēt 40min uz tūristu paklāja nav diez cik veselīgi. Varbūt ir iespēja sadalīt to sēriju uz pusēm?