Andi reizes 10 izlasi paša uzrakstītās frāzes:
/...esmu uzrādījis labākus rezultātus.../
/...Pie tam man bija...ar jaunu laidi (gandrīz paša gatavotu).../
/...(ja nemaldos), paņēmu pirmo vietu.../
/...bet galvai un treniņiem ne mazāks.../
Un ja vēl pēc tam nepiekrīti Ulda teiktajam tad tā jau ir diagnoze. Atvaino :(((
Atrada kur pie*isties. Kā lai savādāk pasaka, ka aprīkojumam nav izšķirošā nozīme?
Slēpts
22.02.2013. 07:29
Tas kā uz to paskatās,ja vienādi šāvēji savās prasmēs,pamējģini pateikt ka ka labāk trāpīs ar švakāku verķi.Manuprāt visās tehnisko sporta veidu disciplīnās uzvara atkarājas no izpildītāja sagatavotības un tehnikas līmeņa,nu un protams veiksmes(vai kā augšā būs izlēmuši):D:D:D
Ilgvar!
Vienkārši daudziem skauž ka rezdiet es ar kaut kādu tur SKS varu iegūt pirmo vietu, bet jūs ar saviem stobriem par pāris taukšķiem palikāt bešā :)
Pirmkārt kas ietekmē šaušanas rezultātu, ir prasme labi šaut, to iegūst tikai ilgi trenējoties, otrs ne mazsvarīgs faktors ir labs ierocis kas neizkliedē šāvienus, trešais pieredze, kā arī sacencībās paškontrole, un veiksme. To visu pats zinu jo patstāvīgi vēl jaunieša gados piedalījos sacencībās.
Jo vairāk šauj jo mazāk kaut kas noiet greizi :)
A kas tur slikts , ja letiņš sevi paslavē??? Pamācaties no citām nācijām un tad sapratīsiet ,kāpēc Latvija tik maza . Krāniņa staipīšanu te var saskatīt tik kompleksaini ļautiņi.
Manis teiktajam bija tikai viena nozīme - ka labāki dzelži ne vienmēr nozīmē labāku rezultātu! Mačos piedalījās cilvēki, kuriem maksā algu par labu šaušanu ar pirmklasīgiem ieročiem, bet tie nevarēja apsāut mednieku amatieri ar medību verķi!
Protams, labs verķis vienmēr ir labs verķis un ar to, pie cietiem vienādiem, var uzrādīt labāku rezultātu! Bet, esmu pārliecināts, ka, ja man iedos kaut vai labāko un, piemēram, Eināram Lapiņam puslīdz taisnu SKS, man izredžu dažās šaušanas disciplīnās nebūtu nekādu... :) Bet, lai paslavētu sevi, teikšu, ka gan jau ir arī kāda disciplīna, kurā es Eināru varu apšaut... :D
Izlasi sevis rakstīto vēlreiz :)
/...esmu uzrādījis labākus rezultātus.../
/...Pie tam man bija...ar jaunu laidi (gandrīz paša gatavotu).../
/...(ja nemaldos), paņēmu pirmo vietu.../
/...bet galvai un treniņiem ne mazāks.../
Un ja vēl pēc tam nepiekrīti Ulda teiktajam tad tā jau ir diagnoze. Atvaino :(((
Vienkārši daudziem skauž ka rezdiet es ar kaut kādu tur SKS varu iegūt pirmo vietu, bet jūs ar saviem stobriem par pāris taukšķiem palikāt bešā :)
Pirmkārt kas ietekmē šaušanas rezultātu, ir prasme labi šaut, to iegūst tikai ilgi trenējoties, otrs ne mazsvarīgs faktors ir labs ierocis kas neizkliedē šāvienus, trešais pieredze, kā arī sacencībās paškontrole, un veiksme. To visu pats zinu jo patstāvīgi vēl jaunieša gados piedalījos sacencībās.
Jo vairāk šauj jo mazāk kaut kas noiet greizi :)
Protams, labs verķis vienmēr ir labs verķis un ar to, pie cietiem vienādiem, var uzrādīt labāku rezultātu! Bet, esmu pārliecināts, ka, ja man iedos kaut vai labāko un, piemēram, Eināram Lapiņam puslīdz taisnu SKS, man izredžu dažās šaušanas disciplīnās nebūtu nekādu... :) Bet, lai paslavētu sevi, teikšu, ka gan jau ir arī kāda disciplīna, kurā es Eināru varu apšaut... :D