Diemžēl ar piegādēm ir tā kā ir. :(
Bet ir arī labi jaunumi, Mossberg 930 Combo būs pieejams tirdzniecībā nākoš nedēļ! :)
Kā arī citi jaunumi par patīkamām cenām! :)))
Slēpts
18.03.2014. 10:03
Nu es ar biju noskatījis Mossber 930 combo, bet nu solītajā laikā nekas atvests nebija, tā ka atliku iegādi uz nenoteiktu laiku. Cita Combo varianta par samērīgu cenu Latvijā neatradu.
Mossbergs 930 ir ļoti labs, vienīgais mīnuss - ļoti minimāla stobra lufte, kas prasās pēc tēmekļa uzstādīšanas uz stobra.
Gludo stobru gan jau laikam jau tā arī neizdosies iegūt...
Slēpts
18.03.2014. 09:12
Pats tādu gribēju pirkt, atturēja vienīgi tas, ka teicās atvest ne ātrāk kā pēc 3-4 mēnešiem, bet tik ilgi gaidīt negribējās un paspēju ielekt pasūtījumā uz Benelli- gaidīju ~ 1,5mēnešus. Cik interesējos arī pēc 9 mēnešiem mosbergs nebija atnācis. :)
Atsauksmes, ko lasīju bija labas, vienīgais mīnuss bija apdare, kas nebija baigi nostrādāta. Bet par tādu cenu domāju ir ok. (kāda bija iepriekš, nezinu kā tagad)
Uldi, es nesaprotu, Tev kas slikts noticis,tik daudz ironijas?:=))
Nu labi, apskaties tabulā cik enerģijas būs stobra galā tam pašam Dundura monolitam 28/76 vai sauvestres arī 76 versijā (un pie reizes papēti, cik sanāk Tavam 3006). Un tagad iedomājies, ka tas lidos precīzāk un tālāk būtiski nezaudējot jaudu nekā no gludās kramenīcas. Un pievērs uzmanību arī lodes konstrukcijai un diametram. Lūk Tev arī piemērs, kā izskatās gāzējspēks. Varbūt mana kļūda, vajadzēja rakstīt apstādinošais efekts...
Uldi, pat nevaru iedomāties no Taviem vārdiem, kādu šmaiseri Tev vajag, ja tā šauj dzinējmedībās. Praktiski visu kas nāks laukā.. sākot no zīlītes.
...dzelkšņa adata krievu(un ne tikai) ieročiem nebūtu jāuzskata par ideālu.,:) tur arī problēma. visglupākās adatas esmu saticis toziem. jāārstē pieslīpējot adatas gala noapaļojumu. vēl gadās pārlieku stingras atsperes ,kad kapseles materiāls ar dzelkšņa adatu tiek daļēji caurdurts. vēl var būt pārlieku liels adatas gala diametrs -sekojoši kapselei liels traumētais laukums .
...bildē izskatās abu pēdējo rakstīto teikumu apvienojums.,:)
Čaula no Molonit 28 Magnum 12/76 pēc šāviena.
Pa kreisi - šauts ar Berettu 12/89, pa labi ar IŽ-12 12/70.
Atgriezties pie mūžsenās diskusijas "magnum patronas no krievu ieročiem" nevajag, bet varbūt kādam ir idejas - kāpēc tā "poga" izskatās tik slikti ? Konkrēta ieroča specifika ?
Bet ir arī labi jaunumi, Mossberg 930 Combo būs pieejams tirdzniecībā nākoš nedēļ! :)
Kā arī citi jaunumi par patīkamām cenām! :)))
Gludo stobru gan jau laikam jau tā arī neizdosies iegūt...
Atsauksmes, ko lasīju bija labas, vienīgais mīnuss bija apdare, kas nebija baigi nostrādāta. Bet par tādu cenu domāju ir ok. (kāda bija iepriekš, nezinu kā tagad)
Nu labi, apskaties tabulā cik enerģijas būs stobra galā tam pašam Dundura monolitam 28/76 vai sauvestres arī 76 versijā (un pie reizes papēti, cik sanāk Tavam 3006). Un tagad iedomājies, ka tas lidos precīzāk un tālāk būtiski nezaudējot jaudu nekā no gludās kramenīcas. Un pievērs uzmanību arī lodes konstrukcijai un diametram. Lūk Tev arī piemērs, kā izskatās gāzējspēks. Varbūt mana kļūda, vajadzēja rakstīt apstādinošais efekts...
Uldi, pat nevaru iedomāties no Taviem vārdiem, kādu šmaiseri Tev vajag, ja tā šauj dzinējmedībās. Praktiski visu kas nāks laukā.. sākot no zīlītes.
...bildē izskatās abu pēdējo rakstīto teikumu apvienojums.,:)
Pa kreisi - šauts ar Berettu 12/89, pa labi ar IŽ-12 12/70.
Atgriezties pie mūžsenās diskusijas "magnum patronas no krievu ieročiem" nevajag, bet varbūt kādam ir idejas - kāpēc tā "poga" izskatās tik slikti ? Konkrēta ieroča specifika ?