Mossbergs 930 ir ļoti labs, vienīgais mīnuss - ļoti minimāla stobra lufte, kas prasās pēc tēmekļa uzstādīšanas uz stobra.
Gludo stobru gan jau laikam jau tā arī neizdosies iegūt...
Slēpts
18.03.2014. 10:03
Nu es ar biju noskatījis Mossber 930 combo, bet nu solītajā laikā nekas atvests nebija, tā ka atliku iegādi uz nenoteiktu laiku. Cita Combo varianta par samērīgu cenu Latvijā neatradu.
Diemžēl ar piegādēm ir tā kā ir. :(
Bet ir arī labi jaunumi, Mossberg 930 Combo būs pieejams tirdzniecībā nākoš nedēļ! :)
Kā arī citi jaunumi par patīkamām cenām! :)))
Slēpts
18.03.2014. 11:21
Uz to izstādi ar būsiet, vai jaunumus skatīt mājaslapā?
Izstādē nebūsim, jo BT1 nevar nodrošināt atbilstoši LV likumdošanai šaujamieroču uzglabāšanu starp izstādes darba laikiem.
Diezgan nereāli būtu četras dienas rītā un vakarā vadāt tos uz Jēkabpils noliktavu un tikpat aplami sēdēt stendā tikai ar katalogiem un lupatām.
Es ar savu benelli m2 šauju izmantojot ddupleks monolit28 magnumu. Salīzinājis esmu tikai monolit 28 un 32, ar 32 bija stipri lielāka izkliede. Tā kā apmierina monolit28 neesmu mēģinājis speciāl paradoksa stobriem paredzētās. Pieejamas bija Brenneke 12/70 Super Sabot Slug, bet negribējās maksāt ~3 Ls par gab. Hubertā ir Hornady SST- cena būtu pieņemama, bet nav gadījušās pa ķērienam.
p.s. tikai NEKAD neizdomā bāzt kādu svinu stobrā!!!
Gludo stobru gan jau laikam jau tā arī neizdosies iegūt...
Bet ir arī labi jaunumi, Mossberg 930 Combo būs pieejams tirdzniecībā nākoš nedēļ! :)
Kā arī citi jaunumi par patīkamām cenām! :)))
Diezgan nereāli būtu četras dienas rītā un vakarā vadāt tos uz Jēkabpils noliktavu un tikpat aplami sēdēt stendā tikai ar katalogiem un lupatām.
p.s. tikai NEKAD neizdomā bāzt kādu svinu stobrā!!!