To krāmu aizmest var precīzāk nekā sašaut ar viņu...
Gadsimta teksts :D
Slēpts
02.05.2013. 22:51
Tas slaavu razhojums veel peec kaut kaa izskatiitos ja esoshaas laides vietaa buutu kaut kas no SVD, a tagad... Mediibu sunja un piiles krustojums kaut kaads ibio...
Nu 98 mm normāla Saigas precizitāte - kā pēc pases... Nu bet Jāni, kurš tad šauj 10 šāvienus pēc kārtas testējot precizitāti.
Pie tam labi zinot kā Tevi te iznesīs. 5 šāvienu sērija, atpūtini stobru, pasper pāris soļus tuvāk un atkal vālē :))
Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
15.06.2013. 21:10
Piedod bet taa nevar salidzinat divas dazadas lodes.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
16.06.2013. 17:36
youtube jau vairāk asv visi atzīst V-MAX rukši krīt kā skali i ārda mežonīgi tur i ziloni var nogāzt, pats domāju sapirkties medību lodes tikai nezinu kuras izvēlēties
Slēpts
16.06.2013. 19:09
A-max nav īsti medību,ja vien netaisies medīt distancēs kas lielākas pa metriem 300. Viss kas atrodas tuvāk tiks naturāli spridzināts.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
10.07.2013. 00:02
Nu tagad atsauksmes par Saigu 223, esmu izšāvis vairāk par 100 patronām lielākā daļa no tām sekmīgi, tātad + un -
+ automāts
+ uzticams
+ lai ko gan jūs teiktu precīzs iet 1MOA točna
+ labi krīt plecā un ir pārsteidzoši ērts priekš lēta varianta
+ nav žēl saskrāpēt :D
+ viegla apkope, izjaukšana un salikšana ( 32 sekundes :D )
+ citiem tas mož mīnuss bet man patīk ka ir stingrs un garš gaiļa gājiens ,lai var sajust īsto mirkli kad dzelksnis tiks palaists
- nevar klusi pārlādēt vai pielādēt lēni atlaižot aizslēgu mēdz nenostrādāt līdz galam nēkas piespiest
- drošinātājam garš gājiens, un ja ātri ņem no tā nost skaļi ielēc gropē, bet ja esi pašāvis to var izdarīt arī ļoti klusi tikai jāpavelk biki nostāk no kārbas
- jaunai laidnē bija kkāds plastmasas gabals kas grabēja vajadzējas atskrūvēt galu izkratīt ārā
- pieejamie kronšteini ir krimināli, pašam nākas pārtaisīt un obligāti jāmaina skrūves jo lētās kitaikas no šāvieniem apraujas ja ir labi pievilktas
-siksnas stiprinājumi ir smieklīgi un grab man atliecās stiprinājumi pirmajā nedēļā, iesaku uzreiz stiprinājuma lokus piemetināt pie šaibas
- plastmasas magazīna, varbūt viņa ir klusāka kad pievieno un vieglāka bet man labāk patīk dzelzs variants, šitā nevieš uzticību, nu bet pievīlusi nav
- ja sadomātu pārlādēt patronas nebūtu iespējams jo katrai gilzei tiek iesists robs sānos un vēl viņas jāatrod jo lido tiešām tālu
- kad uzlikts kronšteins nevar izmantot stacionāro tēmekli :(
Visā visumā esmu ļoti apmierināts tie tikai sīkumi ko var novērst 1-2 minūtēs vai vienkārši pierast pie ieroča, zvēri krīt labi pagaidām uzskatu ka nav vērts pirkt kko dārgu no 223 kalibra jo šis ierocis pilda savu funkciju lapsa krīt pat pār par 200m bet nu pastāv arī iespēja ka man ir vienkārši paveicies ar konkrēto ieroci, kad satikšu kādu citu ar Saiga 223 noteikti painteresēšos kādas atsauksmes. vai ja jums kādam ir pievienojiet savas.
Gadsimta teksts :D
Pie tam labi zinot kā Tevi te iznesīs. 5 šāvienu sērija, atpūtini stobru, pasper pāris soļus tuvāk un atkal vālē :))
+ automāts
+ uzticams
+ lai ko gan jūs teiktu precīzs iet 1MOA točna
+ labi krīt plecā un ir pārsteidzoši ērts priekš lēta varianta
+ nav žēl saskrāpēt :D
+ viegla apkope, izjaukšana un salikšana ( 32 sekundes :D )
+ citiem tas mož mīnuss bet man patīk ka ir stingrs un garš gaiļa gājiens ,lai var sajust īsto mirkli kad dzelksnis tiks palaists
- nevar klusi pārlādēt vai pielādēt lēni atlaižot aizslēgu mēdz nenostrādāt līdz galam nēkas piespiest
- drošinātājam garš gājiens, un ja ātri ņem no tā nost skaļi ielēc gropē, bet ja esi pašāvis to var izdarīt arī ļoti klusi tikai jāpavelk biki nostāk no kārbas
- jaunai laidnē bija kkāds plastmasas gabals kas grabēja vajadzējas atskrūvēt galu izkratīt ārā
- pieejamie kronšteini ir krimināli, pašam nākas pārtaisīt un obligāti jāmaina skrūves jo lētās kitaikas no šāvieniem apraujas ja ir labi pievilktas
-siksnas stiprinājumi ir smieklīgi un grab man atliecās stiprinājumi pirmajā nedēļā, iesaku uzreiz stiprinājuma lokus piemetināt pie šaibas
- plastmasas magazīna, varbūt viņa ir klusāka kad pievieno un vieglāka bet man labāk patīk dzelzs variants, šitā nevieš uzticību, nu bet pievīlusi nav
- ja sadomātu pārlādēt patronas nebūtu iespējams jo katrai gilzei tiek iesists robs sānos un vēl viņas jāatrod jo lido tiešām tālu
- kad uzlikts kronšteins nevar izmantot stacionāro tēmekli :(
Visā visumā esmu ļoti apmierināts tie tikai sīkumi ko var novērst 1-2 minūtēs vai vienkārši pierast pie ieroča, zvēri krīt labi pagaidām uzskatu ka nav vērts pirkt kko dārgu no 223 kalibra jo šis ierocis pilda savu funkciju lapsa krīt pat pār par 200m bet nu pastāv arī iespēja ka man ir vienkārši paveicies ar konkrēto ieroci, kad satikšu kādu citu ar Saiga 223 noteikti painteresēšos kādas atsauksmes. vai ja jums kādam ir pievienojiet savas.