Aprīkojums: Brawning bar 3006; CM-2; IZH-18 mh 223; IŽ-27EM 12.
10.04.2013. 16:23
Jā, paldies dievam, tad man ar 223 IŽ18 stobru ir paveicies. Par precizitāti grēks būtu sūdzēties. Kaut gan vienubrīd likās,ka pirkums ir neveiksmīgs. Reizē ar ieroci nopirku paciņu Barnaulas patronas, plintes iemēģināšanai, rupjai piesaudei optikai u.t.t. Pa 100 metriem lodes pa visu A4 formāta papu!!! Apsvēru jau pesimistiskāko variantu - "nokrāst zaļu un atdot govīm".... Tad nopirku RVS T-MANTEL un aizgāja perfekti! Zināju ka patronas kvalitāte ietekmē precizitāti, nu bet ka tik ļoti, tas nu bija pārsteigums.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
10.04.2013. 16:35
kopā ar optiku un pleca siksnu 3.2kg
kas par firmu tavai karabīnei kāds modelis? zinu ka parastais remingtons 700 sver 4.08KG.
par barnaulu bija dzirdēts, ka mētā vai ka iet metru zemāk salidzinot ar citiem.
Slēpts
10.04.2013. 17:50
Varen smags Remington, pat ar resno varmint stobru parasti ap 3,6kg
Varbūt ir vērts šaut ar to pašu .308 win, bet ar zema ātruma munīciju, piemēram SAKO 320 m/s. Bebram vajadzētu palikt turamies kopā. Vispār šodien šo munīciju nopirku gribu paeksperimentēt. Varbūt kādām citam ir pieredze ar šāda tipa munīciju? Dzintars Graudužis varētu sniegt savu viedokli, jo zinu, ka lādē pats un ceru, ka ir mēģināts pielādēt ko līdzīgu.
P.S. Pielīdu šajā tēmā, jo nevaru savu izveidot man status: "NOPIETNAIS VĒROTĀJS"
Izskatās J.Rebli, ka neēsi ieroča pircējs,bet kašķa vilcējs. Izvēlies pirkumu pats, lai pēc tam ar savām replikām nevajadzētu kādam špļaut virsū. Un protams izvēlies nesteidzīgi, tavu ideju es varbūt būtu atbalstījis pirkt SAIGU pirms desmit gadiem,bet tādā izpildijumā un kvalitātē kādā SAIGA bija un ir - es vienkārši no komentāriem atturos. Bet! Vienmēr var paveikties - vai nē.
Janis Reblis
Šodien, 21:39
paskatietis wikipedia Remington 700 http://en.wikipedia.org/wiki/R...
Paskaties rema mājaslapu,700-tā svars grozās ap 3kg ja izvēle nekrīt uz varmint
Aprīkojums: Mossberg 835 12 Kal , Savage F93 22WMR
Suņi: Nau
Medību trofejas: 2
10.04.2013. 22:59
J.Rebli, manuprāt pēc šīm visām kaislībām kas vijas ap Saigu un tamlīdzīgajiem ieročiem, tavs pienākums ir nopirkt JAUNU SAIGU un uztaisīt vienu feinu video par šo ieroci - tā teikt svešmēlē "Unboxing Saiga 223"!
Un visu smalki un smuki uzfilmēt izmantojot dažādu munīciju 100, 200, 300 m distancēs, kā jau Unboxing video pienākas.
Un reizi pa reizei kliedēt vai nu arī apstiprināt šeit forumā tik kaislīgi apspriestos šo ieroču plusus un mīnusus!!!
Lai veicas :)
Par Saiga - skatījos gadus atpakaļ, kā aiz dīķa puikas uzlaboja tādu. Ierocim tika mainīts stobrs, uzlika garāku, bet izmērus neatminos. Puikas bija sajūsma, jo precizitāte erī bija ļoti laba. Ar to jau viss nebeidzās - vislabākais uzlabojums bija magazīna, kura tika uztaisīta kā bundulis (drum), kurā iekša gāja ļoti daudz to patronu. Ja patīk darboties, domāju, ka to ieroci var nocest līdz saprātam!
par barnaulu bija dzirdēts, ka mētā vai ka iet metru zemāk salidzinot ar citiem.
P.S. Pielīdu šajā tēmā, jo nevaru savu izveidot man status: "NOPIETNAIS VĒROTĀJS"
Šodien, 21:39
Paskaties rema mājaslapu,700-tā svars grozās ap 3kg ja izvēle nekrīt uz varmint
Un visu smalki un smuki uzfilmēt izmantojot dažādu munīciju 100, 200, 300 m distancēs, kā jau Unboxing video pienākas.
Un reizi pa reizei kliedēt vai nu arī apstiprināt šeit forumā tik kaislīgi apspriestos šo ieroču plusus un mīnusus!!!
Lai veicas :)
Nu šits ir labāks - viņam kāts ir no plasmasa(nesapūs) un ķepiņas (laivā negāzīsies).