Un netikai augstāk pieminētajiem, bet arī vw vecā parauga turbo/ dīzeļ dzinējiem arī tāda paša plaisa . Vienīgais, ko varu piebilst, šiem motoriem ļoti sarežģīta galvas skrūvju pievilkšanas shēma. Ar pievilkšanas momenta atbrīvošanu pēc 2000 km noskrējiena. Servisos, protams, ka šo normatīvu neviens nepiekopj!
Slēpts
21.04.2013. 22:47
Ne tikai fordiem, tādas pat plaisas ir ir veco Patrol 3,3 priekškamerās, tiesa - tur tās nav bīstamas. Ja plaisas priekškamerā - tās maina atsevišķi, ja pašā degkamerā - tad jāmaina galva, ja plaisa aiziet par tālu. Kā iespējamo cēloni esmu dzirdējis piesērējušu degvielas padeves sprauslu vai tās smidzinātāju, kas noved pie lokālas pārkaršanas degkamerās.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
21.04.2013. 15:33
man bija kādreiz 100 audi universāls 93 gada kvatrinieks - ļoti normāli varēja pabraukt pa mērenu sniegu un dubļiem - bij lēts un žēlots netika un alnis vienreiz ar tika vests :)DDD
no pikapiem ja naudas drusku mazāk L 200 ja vairāk hilux
no pikapiem ja naudas drusku mazāk L 200 ja vairāk hilux
Dīvains komentārs. Obligāti alnis jāiebāž?
vēl viena versija runāšanai - subaru impreza - es braucu jau trešo mašīnu( ne jaunu ) - man patīk
nevaretu par so ko sikak pastastit jo neta it ka nekadu info par so temu nesanaca atrast!