nomedījām cūku varakļānu pusē. pilna ar tārpiem. skaidrs ka nekas prātigs nesanāk, bet cūcis labs negribas gluži izmest. varbūt kāds zin kādu dzīvībai nebīstamu recepti?
Skaitās,ka vārot pie 80 grādi šamais atstiepj kājas,saldētavā divās nedēļās esot beigts,arī stiprs sālījums piebeidzot. Bet te nu īsti vietā teiciens - sargies pats,tad dievs sargās !
Vāri tik tā riktīgi ilgi,par daudz izvārīt nevar ...
AIVAR , KAS tie par tarpiem , kur vini tiesi bija ???? domaju ta nav trihomonoze vajag censties mediit uz rudeni ,varbuut kadi dunduru kapuri , vai kas elpcelos lida laukaa , a ja nu tie bija muskulos labi nomazga rokas ar benziinu un aizmirsti par to cuuku
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
28.05.2008. 13:04
Art;ur rokas točno ar benzīnu jāmazgā? Nevar spirtu uz rokām un iekšķīgi?
P.S. Es esmu daudz stāstus dzirdējis ka veči ēd vienu un to pašu cūķi, vieni uzdzer sīvo cite pie stūres. tie pie stūres visi slimi, tie ar sīvo veseli kā rutki!
laikam var arii taa :))) atceros, atbraucaam ar fateri no trapenes , laimigi vismaz 15 ruksi bija nomediti , pirmdien kotletes edam tresdien pazinoja ka viena toc ir slima un sudi busot , viss kolektivs eda ap 30 cilvekiem un veel sievas berni , un neviens nesaslima , pectam jokoja visi , ipa vetarstam galu vajadzeeja
varbuut taa cka risus saedaas , reiz viens gudrinieks teica , ka muskula audos itka var redzeet ar aci m cik skatiju nevelna , labaak apest un gaidiit kas buus :)))) nevis mekleet cibrikus un bibrikus :))))
Vāri tik tā riktīgi ilgi,par daudz izvārīt nevar ...
P.S. Es esmu daudz stāstus dzirdējis ka veči ēd vienu un to pašu cūķi, vieni uzdzer sīvo cite pie stūres. tie pie stūres visi slimi, tie ar sīvo veseli kā rutki!