:) Līdzīgu ķinieti lietoju uz grauzēju iznīcināmā .223rem, pirmais gads, sūdzēties nevaru. Šo kalibru tur labi, korekcija strādā labi. Stikli arī ir pietiekoši gaiši. Piešauts uz 100m tur grupiņas ap 1-2cm (pamatā mana prasme neļauj labāk salasīt), bet priekšs kāda lielāka kalibra gan piekrītu Valērijam. Man personīgi Bushnell, kas nāca pakā līdzi Weatherby Vanguard S .308win izturēja ap 1000+ šāvienus tad aizvērās. (ir vēlme attaisīt apskatīties kas tur sāka iekšā grabēt un čakarēt fokusu :) )
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
14.04.2014. 17:46
viņas tur ir 2 veidu pilnīgas kopijas un atšķirīgās
Slēpts
14.04.2014. 17:39
Pilnīga leopolda mark 4 kopija ,vai ar 2 krāsu padsvetkām. es kad interesējos uzrakstīju ķīnietim tas apskaidroja ka var ņemt kopiju 1:1 ar visiem uzrakstiem kā orģinālam, pat atšķirt nevarēsi. Vai ar minimālēm atšķirībām, jo esot gadījies ,ka to ,kas ir 1:1 ,muita aiztur paskatās klasifikācijā un tad PVN jāmaksā no optikas īstās vērtības, tad sanāk , ja saķer paprasa PVN no 2000$
Krīvalānu forumos labas atsauksmes, nevarot tikai pirkt tās kam ir rakstīts priekš AIRSOFT, jāņem Rifle Scope
Pat pavirši uzmetot skatu jau redzamas atšķirības, nerunājot nemaz par sikliem un korekcijas mehānismu , bet naglas dzīt derēs :D
Slēpts
14.04.2014. 17:35
Valērij, un kādus stiklus ieteiktu, lai arī tur nebūtu jākāpj uz grābekļa?
Labs jautājums, mani pēc tam dažs bodnieks nelaidīs par slieksni cits uzsauks kafiju :)) Bet nu tā, mans minimums zemak par Delta Titanium nenolaižas, bet vēl labāk Meopta. Ir jau kas ari lētāks , bet ne no manu prasību plauktiem, taču ari tos cilvēki sekmīgi lieto.
p.s. es vēl cenas pa vecam rēķinu Ls, Euro nekādi neiekļaujas 1kg, bez vismaz 1,5 neiztikt
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
14.04.2014. 17:21
http://www.dhgate.com/wholesal...
Pilnīga leopolda mark 4 kopija ,vai ar 2 krāsu padsvetkām. es kad interesējos uzrakstīju ķīnietim tas apskaidroja ka var ņemt kopiju 1:1 ar visiem uzrakstiem kā orģinālam, pat atšķirt nevarēsi. Vai ar minimālēm atšķirībām, jo esot gadījies ,ka to ,kas ir 1:1 ,muita aiztur paskatās klasifikācijā un tad PVN jāmaksā no optikas īstās vērtības, tad sanāk , ja saķer paprasa PVN no 2000$
Krīvalānu forumos labas atsauksmes, nevarot tikai pirkt tās kam ir rakstīts priekš AIRSOFT, jāņem Rifle Scope
Shipito politika ir nekādi "gun parts" tajā skaitā optikas, lai arī tās nav nekādi "parts". Taču viņi paciņās iekšā nelien, tāpēc, ja nepasūti apvienoto sūtījumu, tad 99% gadījums paciņa aizies. 1% paliek tādai skādei kā man gadījās, kad pārdevējs bija uz pakas ar uzlīmējis dzeltenu stikeri: "guns parts", lai arī tur iekšā bija plastmasa furnitūra priekš ar15. Nācās sūtīt atpakaļ pārdevējam, par laimi amerikā atgriezt preci ir vienkāršāk par vienkāršu.
Pag, vai ta Shipito sūta optikas no ASV?
To mūsu stratēģisko atļauju var izņemt, bet kā ir ar ASV eksporta atļauju?
Man ar ir interese kaut ko atvilkt...:)
Andi, konkrētais leupold ar 42 mm lēcu ir ar izgaismotu punktu. Esmu medījis krēslā ar 40 mm lēcu, nav tik kritiski.
Pats shipito izmantoju regulāri, tur katrs pats sev deklarants un soģis.
Pat pavirši uzmetot skatu jau redzamas atšķirības, nerunājot nemaz par sikliem un korekcijas mehānismu , bet naglas dzīt derēs :D
Labs jautājums, mani pēc tam dažs bodnieks nelaidīs par slieksni cits uzsauks kafiju :)) Bet nu tā, mans minimums zemak par Delta Titanium nenolaižas, bet vēl labāk Meopta. Ir jau kas ari lētāks , bet ne no manu prasību plauktiem, taču ari tos cilvēki sekmīgi lieto.
p.s. es vēl cenas pa vecam rēķinu Ls, Euro nekādi neiekļaujas 1kg, bez vismaz 1,5 neiztikt
To mūsu stratēģisko atļauju var izņemt, bet kā ir ar ASV eksporta atļauju?
Man ar ir interese kaut ko atvilkt...:)
Pats shipito izmantoju regulāri, tur katrs pats sev deklarants un soģis.