:) redz kurš gribēja tas saprata domu par sporta ieroci, protams ka tas ir pielāgots... nedomāju ka medībās iet ar regulējamu vaidziņi, paliktni zem pastobres ērtākai ieroča turēšanai, siksnu ap vēderu lai būtu kur elkoni balstīt utt... bet kā jau teicu, katrsm savs tuvāks, kam uzvara par katru cenu, kam vienkārši atpūta un vienlīdzīga konkurence, bet ja jau nevar bez palīgierīcēm, lai tak šauj.
Nu re! Jautājums varētu teikt ir atrisinājies. MMD iebildumu pret manu priekšlikumu tā kā nav. " Balvu fondu" varam sarūpēt paši,lielo izlozi, jeb galveno balvu (kā sarunāsim) sarūpēšu es.Un ticiet man ,par to būs vērts pacīnīties. Viss notiek kā līdz šim, tikai tiem ,kas lieto mazāku kalibru arī būs iespēja saņemt kādu balviņu par uzrādīto rezultātu.
Un vai tā bilde ir no MMD kausiem:) Tāpēc jau es zinu ko nozīmē pārbūve, un tāpēc tieši mūsu kluba mačos ar tādām nedrīkst šaut, jo mači ir paredzēti medību prasmju pilnveidošanai, nevis iespējami labāku rezultātu sasniegšanai, kā piemēram LR čempionāti medību šaušnā.... Jā, bija laiks kad domāju skriet lidzi ar šim pārbūvēm, bet tad sapratu, ka neesmu gatavs piedalīties visos iespējamos mačos, vien MMD kausā un kluba, jo šie abi sākotnēji bija vairāk tādiem kā man - čaiņikiem šajā lietā, bet žēl ka MMD palika tādi pat kā visi citi, tikai uz rezultātu vērsti. Protams ka varat openēt, aiztāvēt tiesības sportiski medīt, bet man tas ir hobijs un kā hobijs paliks. Tāpēc piedalos mačos kuriem šaušana ir hobijs, kā kreivi saka - ļubiķeļskije, nevis jau pusprofesionālu līmeni sasniegušu veču cīņās. Ne par velti ir sacensības kurās izdala tos kuri ir ar sporta klasēm, un tos kā es - čaiņikus, jo tad ir interese pacīnīties ar līdzīgiem, bet ja jau kādam ļoti gribas izcelties uz šī čaiņiku fona, tad lai dara kā ērtāk...:)
Paldies par atbildi Jāni!Bet nemet plinti krūmos -arī profesionāļi kļūdās un jo lielāks kaifs ir uzvarēt tādu ,nevis čaiņiku:),tā arī gadās! Šauj garām!
Un 30-06 ir?
Tieši tā!