Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
28.05.2013. 22:44
Jā interesanti te skan tie izteicieni par to ka leišu munīcija neder Vajag apskatīties vai tev tā plinte strādā ar to munīciju pirms pucē virsū. Un es nedomāju vai tas ka pats jauc ārā patronu un skaties cik tur pūlveris tev dod saprašanu kādu daudzumu viņu vispār vajag, jo visu jau nevar pielīdzināt veco labo "SOKOLU". Jāni R
Bet runājot par EXACT man čoms vienreiz zvan un saka; "te brenekam jauna lode tā un šitā esot baigi laba" es sakum pērc.
Bet kad atved izrādās tie paši vēži tikai citā kulītē. Nu iet tās lodes tāpat bet jāatdzīst ka tomēr EXACT ir nedaudz asākas, bet ne labākas par leišu un par krūmu pārvarēšanu nav nekādu problēmu, jo jāšauj jau pa skaidru mērķi.
Un vispār vai leiši vai remingtoni labāks tomēr ir tas ko es pats lādēju, jo tad visa vaina par patronu ir mana.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
29.05.2013. 12:41
pulverus esmu izmēģinājis daudz, arī jaunos R4. atšķirība dozā maza no 2.3gr uz 2.1gr bet nu ne jau 1.3gr kā leišiem. Sorry bet leišu munīciju nekad vairs nelietošu.
Ko, jūs nezinājāt, ka visu lielītie dupleksi ar ko šauj puse Latvijas mednieku ir pirms palaisšanas ražošanā izgājuši caur Jāņa rokām ? :)) Tā Dundurs testē savu patronu drošumu (pulveri), jo, ja pat Jānis nav uzspridzinājis bisi (ar savu pieeju:)) - tad vidusmēra medniekam tie ir droši :))
Janka - piedod ka atklāju tavu aizsegu.. Nenoturējos. Tagad laikam man vilku medības kopā ar Dundura kungu vairs nespīd..:(((
Nesen ieberzos ar zalaarms 7mm renkuļiem. Bebri galīgi nekrita, atverot bebri biju šokā renkuļi sašķēlušies kā zirņi. Salīdzināju leišu renkuli ar renkuli no krievu laikiem izrādijās leitis gandrīz uz pusi vieglāks.
Lodes nesliktas man patīk bet par skrotīm gan nebiju apmirināts vienā vakarā noslīcināju trīs bebrus vienam trāpīju itkā jau nekustas liekas ka rokā ir bet kamēr meklēju mietu ar ko izvilkt pa to laiku sāk kustēties un pazūd.Tas liecina vien par to ka sanāk dzīvnieku tikai apdūlināt un savainot skrotis vai renkuļi paliek aiz ādas un tā ir visa lita.Izkliede ir arī ļoti liela.
Bet runājot par EXACT man čoms vienreiz zvan un saka; "te brenekam jauna lode tā un šitā esot baigi laba" es sakum pērc.
Bet kad atved izrādās tie paši vēži tikai citā kulītē. Nu iet tās lodes tāpat bet jāatdzīst ka tomēr EXACT ir nedaudz asākas, bet ne labākas par leišu un par krūmu pārvarēšanu nav nekādu problēmu, jo jāšauj jau pa skaidru mērķi.
Un vispār vai leiši vai remingtoni labāks tomēr ir tas ko es pats lādēju, jo tad visa vaina par patronu ir mana.
Janka - piedod ka atklāju tavu aizsegu.. Nenoturējos. Tagad laikam man vilku medības kopā ar Dundura kungu vairs nespīd..:(((