Noslēpuma nav. Man papildus skrūvēm meistars bij uzlicis šo līmi. Viss turējās labi. http://www.loctite.lv/cps/rde/...
Noņemšanai līmējuma vieta jāuzsilda ar rūpniecisko fēnu.
Ir doma pieskrūvējamo weaver kronšteinu papildus uzsēdināt uz līmi.Ko sakāt par šādu ideju ?Kāda līme būtu labāka ,(pieļaujot iespēju to kādreiz noraut nost)?
Edgar,
Da kādi attālumi līdz acij kalimatoram ??
Kā kalimatoru var pielikt 8-10 cm attālumā no acss ???
Mož rakstam par to - ko vismaz filmās esam redzējuši .:))
Bet, ja nopietni tad :
Jāšauj tāpat ar abām acīm vaļā...
Labu kalimatoru var likt kaut "pus stobrā"..
Izplatītākais veids - liek tomēr pēc iespējas tuvāk t.i. uz stobra uz reiz aiz "patrontelpas". Šajā gadījumā būs sliedē jāiefrēzē un jāielodē kronšteins.
Otrs veids - uz ventilējamās sliedes uzliek weaver sliedi - uz tās virsū kalimatoru. Ventilējamā sliede (pacēlums) katram ieroču modelim atšķirās. Un šajā gadījumā kalimators ir novietots tālāk.Var lietot garās sliedes ar nobīdi uz aizmuguri, bet šis variants nešķiet pārāk drošs..
Man kalimators bija uzstādīts uz ventilējamās sliedes caur pieskrūvējamu weaver kronšteinu (sākumā negribējās jaunā bisītē neko frēzēt)un atradās gandrīz "pus stobrā" - ~ 40 cm no acs.. Šāvu un viss kam jākrīt arī krita.
Tomēr pirmo variantu ar iefrēzēšanu un novietošanu uzreiz aiz patrontelpas uzskatu par pareizāko..
??? man nav nekāda dota uz gludā tikai šķiedriņa ;)
nu labi teiksim Burris Speed bead varbūt iznāk tur 8cm, bet ne jau šitādu Bushneli var uzlikt tik tuvu, tad jau vajag vēl sliedi līdz pašam degunam atvilkt atpakaļ :D
http://www.loctite.lv/cps/rde/...
Noņemšanai līmējuma vieta jāuzsilda ar rūpniecisko fēnu.
Piezvani man 29235555 - izstāstīšu par līmi.
Da kādi attālumi līdz acij kalimatoram ??
Kā kalimatoru var pielikt 8-10 cm attālumā no acss ???
Mož rakstam par to - ko vismaz filmās esam redzējuši .:))
Bet, ja nopietni tad :
Jāšauj tāpat ar abām acīm vaļā...
Labu kalimatoru var likt kaut "pus stobrā"..
Izplatītākais veids - liek tomēr pēc iespējas tuvāk t.i. uz stobra uz reiz aiz "patrontelpas". Šajā gadījumā būs sliedē jāiefrēzē un jāielodē kronšteins.
Otrs veids - uz ventilējamās sliedes uzliek weaver sliedi - uz tās virsū kalimatoru. Ventilējamā sliede (pacēlums) katram ieroču modelim atšķirās. Un šajā gadījumā kalimators ir novietots tālāk.Var lietot garās sliedes ar nobīdi uz aizmuguri, bet šis variants nešķiet pārāk drošs..
Man kalimators bija uzstādīts uz ventilējamās sliedes caur pieskrūvējamu weaver kronšteinu (sākumā negribējās jaunā bisītē neko frēzēt)un atradās gandrīz "pus stobrā" - ~ 40 cm no acs.. Šāvu un viss kam jākrīt arī krita.
Tomēr pirmo variantu ar iefrēzēšanu un novietošanu uzreiz aiz patrontelpas uzskatu par pareizāko..
nu labi teiksim Burris Speed bead varbūt iznāk tur 8cm, bet ne jau šitādu Bushneli var uzlikt tik tuvu, tad jau vajag vēl sliedi līdz pašam degunam atvilkt atpakaļ :D