Hercoga Jēkaba galma dzīrēs jau visvairāk apēda ceptas lapsas:)))))
Edgar, sivēniem ir specifiska piegarša, kas ne visiem iet pie sirds. Labāk jau pērnulis garšos.
To gaļiņu, ko nebaidos ēst-t.i.pārbaudītu- 2stundas sojas mērcē ar sēņu piegaršu (tāda lillā šilte, ap 200g butelīte), un uz 2kg 1 paciņu piedevu šašlikam, tāda zila paciņa, iznāk pa pirmo!
Nē ,Edgar,sivēnam ir briesmigāka tā piegarša,pat vēl augustā. Es marinēju,ar etiķi,sipoliem ,citrona sulu un zaļumiem,apnikušas tas jēlās majonēzes utt.
Gribēju uzzināt, varbūt kāds zin kādu labu recepti kā pagatavot šašliku no pērnā sivēna, līgo tuvojās?
Edgar, sivēniem ir specifiska piegarša, kas ne visiem iet pie sirds. Labāk jau pērnulis garšos.