Salvis Vētra
Sveiki !
Vajadzētu kādu meistaru, kas varētu salabot drošinātāju IŽ-27.Jo pēc pirmā šāviena tas nostrādā.Pats esmu no Rīgas.
Man ar bija tāda pati problēma,es vienkārši izārdiju un to štrunta bleķa detaļu izmetu ārā.Tagat viss ir OK.Jo nēsu tik slinks lai pats drošinātāju pakustinātu ar pirkstu.
Ja drošinātājs tur ir domāts, tad tam ir jādarbojas. Drošība ir pirmā vietā.
Slēpts
10.06.2010. 07:01
Drošinātājs ir savā vietā kur paredzēts,vienkārši man piemēram tas arī traucēja itsevišķi uz pīlēm ka viņš automātiski nodrošinājās.Jo pirms tam man bija lietota plinte kurai tāds pribambas nebija.
Sveiki !
Vajadzētu kādu meistaru, kas varētu salabot drošinātāju IŽ-27.Jo pēc pirmā šāviena tas nostrādā.Pats esmu no Rīgas.
Man ar bija tāda pati problēma,es vienkārši izārdiju un to štrunta bleķa detaļu izmetu ārā.Tagat viss ir OK.Jo nēsu tik slinks lai pats drošinātāju pakustinātu ar pirkstu.
ludzu iedodat kariga meistara nr...TIKAI NE TALSU jo nau pagajis pusgads kops ierocis bij Talsos un sakas tiesi ta pati kaite...sutat privati
Kāds nezin vai Regro S vēl būs vaļā. Kopš šī gada ir visu laiku ciet. Man jau tiksi vajadzētu ieroču meistaru.