Liekas, ka tas aparāts vairāk domāts šķīvīšu šaušanai.
Tikai 2patronas: viena stobrā, otra magazīnā.
Daudz spraugu, kur, lienot pa krūmiem, sakrājas netīrumi vai sniegs.
Atbildot uz iepriekšējiem komentāriem par Itāliju un dizainu - man IMHO ir tāds, kad Itāļiem ir vēl krietni jāapaugās līdz "tai sauktajai Vācu kvalitātei" daudzās lietās (ieročus neskaitot - tur man viņi ļoti patīk - pat vismazākā Itāļu ieroču kompānija ir spējīga radīt labas lieta...), bet nevar noliegt viņu talantu nozarēs kas ir saistītas ar dizainu (Ferarri, De Tomaso, Beretta, Bandini, un pat nepieminu visus "lupatu brendus")
Pateicoties darba kolēģim kas labi runā franču mēlē sanāca izprast, kad šāds modelis ir radīts : "Lai uzlabotu ieroča dizainu un radītu ērtāku šaušanas roku pozīciju"
P.S. Kad pirmo reizi ieraudzīju šo madeli man bija pirmā doma, kad šis ierocis ir radītc cilvēkam ar delnas traumu - bet izrādās ka nē...
Interesanti. Bet man liekas interesantākais bija tas itāļu puasutomāts ko atvēra kā parastu bisi, tad iebāza pastobrē lodes un aiziet. :D Aizmirsu firmu.... :(
Tikai 2patronas: viena stobrā, otra magazīnā.
Daudz spraugu, kur, lienot pa krūmiem, sakrājas netīrumi vai sniegs.
P.S. Kad pirmo reizi ieraudzīju šo madeli man bija pirmā doma, kad šis ierocis ir radītc cilvēkam ar delnas traumu - bet izrādās ka nē...
Sālīti.
Viens stobrs - tā arī laikam ir priekšrocība. Medībās? Nezinu vai.... ja nu vienīgi sportā.
Kādas priekšrocības ? Viens stobrs?
http://www.beretta.com/Long-gu...