Ibiom tādu piķi noliek un kautkas jāpārprogramē? Iekārta kura paredzēta skarbiem laika apstākļiem kontakti jātīra? Ta Jūs ko?
Normāla lieta..
Man pērkot CAT telefonu - LMT piedāvāja uz vietas uz ekrāna uzlīmēt aizsargplēvīti- ko atļāvu bet protams pajautāju tieši to pašu ko Ģirts teica- kāda mārutka pēc, iekārtai kas paredzēta skarbiem apstākļiem, jālīmē kaut kāda aizsargplēve.
Tādi nu tie brendi ir- ne vienmēr reklāma atbilst patiesībai.
"" Iekārta , kura domāta skarbiem apstākļiem " cilvēkam nedarbojas. Tātad ir kaut kāda problēma
Piem. DC40 raidītāji bieži ir jāpārprogrammē. Savukārt vecās Dc30 ir nenokaujamas. Arī raida tālāk.
Slēpts
08.11.2017. 22:50
Ibiom tādu piķi noliek un kautkas jāpārprogramē? Iekārta kura paredzēta skarbiem laika apstākļiem kontakti jātīra? Ta Jūs ko?
Lietoju 220 vēl joprojām. Ja akumulatori(vai baterijas) ir uzlādēti, ja kontakti ir tīri, tad problēma varētu būt procesorā. Pārprogrammēt var tikai tad, ja iekārta ir ieslēgta, bet šinī gadījumā tas nav iespējams. Ja suņu raidītāji vai pats A220 sāk gļukot, tie nekavējoties ir jāpārprogrammē.
sveicinati vai kads varetu izpalidzet. vajadzetu garmin astro ieelikt jaunas mezu kartes. varbut varat ieteikt kadu kurs to dara vai kur to var izdarit
Sestdien notestēju Alpha 100 ar siksnu TT15.
Strādā lieliski, pārklājums Apphai un siksnai nezuda ne mirkli, lai arī bija tādas vietas kur "saule neiespīd"...:)
Apmierināts esmu bez gala. Patīk, ka var uzlikt maršruta plānu un iet pēc tā.
Skārienjūtīgais ekrāns tikai atvieglo un paātrina darbošanos ar Garminu...
Bija lietošanā Garmin Astra 220 labs agregārts funkciju pilda, bet aiz nevīžības pazaudēju. Nācās nopirkt garmin Astra 320 salīdzinot ar 220, 320 strādā ātrāk un kā minēja Uldis karte grozās sipri mazāk nekā 220 vienkārši jāpiešaujās pie lietošanas. Lietoju agregātu ar DC-40 un DC 50 siksnu pēc pieredzes d-40 siksna dod stabilāku radio signālu un par 200 metriem tālāk strādā nekā dc 50. starp abām siksnām nez kāpēc nobīde ir 15 metri, ja skatās 20 metru attālumā viss ir ok bet ja abi suņi kilometra atālumā ir kopā tad uz kartes skatoties abi ir 15 metru attālumā. tālākais ko ir izdevies uztvert ir 2 km bet pamatā pie 1,2 signals pazūd dc-50 un dc 40 pie 1,4 km . ar šo komplektu ir medīts līdz -26 grādiem. Tad gan pašam garminam nācās mainīt batareju, DC-40 pēc 4 gadu lietošanas ir nomainīts originālais akumulātors.
Jautājums ASTRO 320 lietotājiem. Man ejot pa mežu un turot viņu horizontāli karte uz ekrāna grozās pat 90 grādu robežās. Arī ļoti bieži ir jākalibrē kompas ,jo suni rāda pilnīgi uz citu pusi. Varbūt ka tas ir norma, bet tā kā lietoju trīsreiz dienā un tādēļ arī esmu ievērojis šīs kļūdiņas.
Normāla lieta..
Man pērkot CAT telefonu - LMT piedāvāja uz vietas uz ekrāna uzlīmēt aizsargplēvīti- ko atļāvu bet protams pajautāju tieši to pašu ko Ģirts teica- kāda mārutka pēc, iekārtai kas paredzēta skarbiem apstākļiem, jālīmē kaut kāda aizsargplēve.
Tādi nu tie brendi ir- ne vienmēr reklāma atbilst patiesībai.
Piem. DC40 raidītāji bieži ir jāpārprogrammē. Savukārt vecās Dc30 ir nenokaujamas. Arī raida tālāk.
Strādā lieliski, pārklājums Apphai un siksnai nezuda ne mirkli, lai arī bija tādas vietas kur "saule neiespīd"...:)
Apmierināts esmu bez gala. Patīk, ka var uzlikt maršruta plānu un iet pēc tā.
Skārienjūtīgais ekrāns tikai atvieglo un paātrina darbošanos ar Garminu...