Suņi: Bavārijas asinspēdu dzinējs suns - III.pak. pa m/c
28.08.2013. 16:27
78. Pie personas, kura izmanto šķirnes medību suni medībās, atrodas suņa šķirni un vakcināciju apliecinoši dokumenti.
Ja ņemam vērā šo, tad mans iepriekš minētais variants nederēs!!! Hi, hi... :)
Šis "penteriņš" skaidri nosaka, ka dokumentiem ir jābūt oriģināliem. Eh!
Atmiņā, ka savulaik ar suņu dokumentu pārbaudi medībās sirsnīgi noņēmās Daugavpils pusē, A.Ērtas laikā. Varbūt kāds var pakomentēt rezultātus, uzliktos sodus u.t.t. Ja nemaldos, tad tas bija ši Likuma un Noteikumu laikā. Varbūt sanāk pat tiesu prakse? Citādi Jūs te ar putām uz lūpām interpretējat katrs pa savam.
Pievienoju reģistrācijas veidlapu, kur ir skaidri un gaiši redzams, ka suņa šķirni ieraksta suņa saimnieks, nevis speciālists, kurš ir spējīgs noteikt suņa šķirni.
Es 20 gadus nostrādāju VMD - šajā laikā nevienam pat neienāca prātā suņa potēšanas pasi uzskatīt par dokumentu, kas apliecina suņa šķirni.
100% Tev, Māri, piekrītu- arī es biju tādā krāsā kā Tu.Tās runas parpotēšanas pasi parādījās salīdzinoši nesen. Laiki mainās- jauni censoņi,darboņi,ambīcijas. Viss bijušais jāpastumj malā. Kā saka- aizkavējusies revolūcija.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
28.08.2013. 22:39
Laiki mainās- jauni censoņi,darboņi,ambīcijas. Viss bijušais jāpastumj malā. Kā saka- aizkavējusies revolūcija.
Aigar, tieši to domāju "Ciltsraksti - šķirnes medību suņa pase".
Cienījamie mežkungi Māri un Juri - tiešām nezinu kā bija tajos bijušajos laikos...ja ir problēmas ar medību suņiem LV tad tās radās,tad kad VMD un mednieku biedrības izstājās (nezinu labprātīgi vai piespiedu kārtā) no medību suņu ciltsdarba un atstāja to komersantu ziņā... A... tie savukārt uzrāva ka vieglāk ir "štampot" suņu dokumentus, rīkot suņu mačus, nevis nopietni nodarboties ar medību suņu ciltsdarbu it īpaši tas attiecas uz jau pieminēto, LIKUMĀ NEATRUNĀTO- "Ciltsraksti - šķirnes medību suņa pase".
ASTOŅUS GADUS VARĒJA PA PASTU AIZSŪTĪT VIENAI ĢIMENEI 8LS UN SAŅEMT - "Ciltsraksti - šķirnes medību suņa pase", SUNI PAT NEREDZOT!!!!Un tajā visā vēl palīdzēja VMD piespiežot medniekiem TO darīt.Padomājiet ko runājiet.
Ja ņemam vērā šo, tad mans iepriekš minētais variants nederēs!!! Hi, hi... :)
Šis "penteriņš" skaidri nosaka, ka dokumentiem ir jābūt oriģināliem. Eh!
Es 20 gadus nostrādāju VMD - šajā laikā nevienam pat neienāca prātā suņa potēšanas pasi uzskatīt par dokumentu, kas apliecina suņa šķirni.
Cienījamie mežkungi Māri un Juri - tiešām nezinu kā bija tajos bijušajos laikos...ja ir problēmas ar medību suņiem LV tad tās radās,tad kad VMD un mednieku biedrības izstājās (nezinu labprātīgi vai piespiedu kārtā) no medību suņu ciltsdarba un atstāja to komersantu ziņā... A... tie savukārt uzrāva ka vieglāk ir "štampot" suņu dokumentus, rīkot suņu mačus, nevis nopietni nodarboties ar medību suņu ciltsdarbu it īpaši tas attiecas uz jau pieminēto, LIKUMĀ NEATRUNĀTO- "Ciltsraksti - šķirnes medību suņa pase".
ASTOŅUS GADUS VARĒJA PA PASTU AIZSŪTĪT VIENAI ĢIMENEI 8LS UN SAŅEMT - "Ciltsraksti - šķirnes medību suņa pase", SUNI PAT NEREDZOT!!!!Un tajā visā vēl palīdzēja VMD piespiežot medniekiem TO darīt.Padomājiet ko runājiet.