Šodien vārdadienu svin Uvis, Gints, rītdien - Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Dāvina kucēnus (Latvijas dzinējs)

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 33 lietotāji. Komentāru skaits 3. Pēdējais viedoklis 30.03.2014. 09:53
Ar medībām saistītās tēmasDarījumi

Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
12.10.2013. 05:19
Aigar!
Pieprasījums rada piedāvājumu. Vai Tu Marksu neesi lasījis?
Kamēr mūsu mednieku vidū nebūs nekādas izpratnes par "papīriņu" nozīmi, tikmēr zels un plauks šie kantorīši, kā augoņi kinoloģijas miesā.
Ir izkropļota izpratne par suņkopību mūsu valstī. Ja Tu (vai es, vai Jānis vai Pēteris) atvedīs suni no vadošas pasaules audzētavas par 500+ eironaudiņām,baros ar labu barību, apmācīs viņu uz goda, noliks visus nepieciešamos eksāmenus, apmeklēs (un vinnēs!) izstādes un darba sacensības gan LV, gan citās valstīs, vienu reizi pa 2 gadiem sapāros, izvēlēsies pārošanai izcilu suni, kurš nebūt nedzīvo blakus pagastā, un beigu galā tirgos kucēnus par 150 Ls, tad viņš (Tu vai es, vai Jānis vai Pēteris)būs nolādēts suņu biznesmenis... bet ja nopirks par 50 Ls 5 šaubīgas kuces Leišu tirgū, turēs metru garās ķēdēs, baros ar maizi, 2x gadā pāros ar tādu pašu dīvainu suni, un tirgos kucēnus par 100 Ls, redz, tas būs tas labais!
Es diendienā ar to saskaros... skumji...
Slēpts
30.03.2014. 05:48
http://www.la.lv/latvijas-dzin... domājam mednieki, (es ar esmu tajā sarakstā kurš nav veicis ne eksterjeru ne darba pārbaudes, tas ne kas ka suņuks ir ideāls).
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
30.03.2014. 09:53
Latvijas Mednieku kinoloģiskā apvienība (LMKA) šķirni uzskata par apdraudētu, tās kartotēkā reģistrēti 270 suņi, taču ne visi saņēmuši nepieciešamos vērtējumus kvalitatīvai šķirnes turpināšanai. Nesenie ...

Pats LMKA (IT ĪPAŠI JAUNO LAIKU) ir liels apdraudējums LATVIJAS DZINĒJSUŅA PASTĀVĒŠANAI.Kur tiem 270 suņiem saimnieki reģistrēti??? Kāpēc pēdējā LMKA kopsapulcē, bija labi ja 10 biedri, no kuriem par kinologiem varētu saukties , labi ja kādi t r ī s.......