Esmu izjaucis veca portatīvā datora barošanas bloku, tur ir iekšā elementi, kas iet zem numura 18650 4,2 volti. Ļoti kvalitatīvi, minimāla pašizlāde, daudz labāki par ebay dabūjamiem. Sakombinējot trīs virknē sanāk 12,6v. Kamerai iet ļoti ilgi, mazs izmērs. Labi arī dažāda veida gaismekļiem. Seši volti gan nesanāks.
Pats lietoju kaut kādu ScoutGuard, karoče - Ķīnas brīnums. Nostāvējusi kopš ziemas sākuma ar parastajām Duracell AA baterijām (8gab) un vēl joprojām iet.
Par sim karti - kuram labāka zona konkrētajā vietā, to arī jāliek. Pašam ir LMT. Zona tur laba, bet pa laikam gadās, ka kāda bilde netiek atsūtīta, bet caurmērā ir labi.
Man ScoutGuard ar 8 baterijām darbojās maksimums 1 mēnesi.
Varbūt būsiet lietojis sliktas kvalitātes baterijas. Manam modelis SG550m-HD. Duracell nostāvēja visu ziemu, pat lielos mīnusus un strādā joprojām.
Tiesa, man ir ieslēgta opciaj, ka bildes ir ar 10min intervālu.
Par sim karti - kuram labāka zona konkrētajā vietā, to arī jāliek. Pašam ir LMT. Zona tur laba, bet pa laikam gadās, ka kāda bilde netiek atsūtīta, bet caurmērā ir labi.
Varbūt būsiet lietojis sliktas kvalitātes baterijas. Manam modelis SG550m-HD. Duracell nostāvēja visu ziemu, pat lielos mīnusus un strādā joprojām.
Tiesa, man ir ieslēgta opciaj, ka bildes ir ar 10min intervālu.