Jā jūs izpildījās mūsu visas sezonas limitu vienādienā :) Bet medības pa skaisto jums, es tikai varu sapņot šogad netieku diemžēl :( kā saka silti apskaužu jūs visus :) Nu pūku ne spalvu :)
sestdien daži bebru dambi. vakarā pastaigājos ar cerību sastapt āzīti, sastapu 8 kazas ar kazlēniem, vienu bebru un 2 briežu buļļus (viens stalti gulēja pļavas malā (tādu sava kolektīva platībās nebiju redzējis) un otrs mani gandrīz sabrida uz lauku ejot pa tumsu uz auto)
Atklāšana TAlsu pusē!!! PAlikām, bez redzētiem suķiem, BET, pirmais masts skaists briežu bullis, 2 tukši un tad pēc 27 šāvieniem no 10 mastā esošaiem krita 6 aļņi, skaists bullis, bullēns, 2 teļi un 2 govis!!! "Saujiet garām!!!!
Redzēju cūku ar sivēniem, nešāvu; Redzēju aļņa bullēnu, bet ejot un "pļāpājot"; pie šāviena netiku, bet pārāk par to neskumstu, diena skaista, dzīvnieki redzēti un protams, pa kādam arī krita - kopumā izdzīti 3 masti, pirmajā nekas, otrajā viena aļņa govs, trešajā - govs un bullis. No 2 nomedītajām aļņa govīm un viena buļļa veidoju (taisnības labad - divatā) 41 porciju, pa lielam, laikam izdevās tā, ka neviens īpaši neapvainojās. Dzinējmedību sezona atklāta labi, svinības teju līdz rīta gaismai.
Es gan nesvinēju - toties svētdienas rītā 2 skaisti merči, viens pusdambis nojaukts un viens pērnais bebrs :)
nedēļas nogale mežā
Es gan nesvinēju - toties svētdienas rītā 2 skaisti merči, viens pusdambis nojaukts un viens pērnais bebrs :)
Par rūcienu konfekšu kastīte.::)))