Redzēju cūku ar sivēniem, nešāvu; Redzēju aļņa bullēnu, bet ejot un "pļāpājot"; pie šāviena netiku, bet pārāk par to neskumstu, diena skaista, dzīvnieki redzēti un protams, pa kādam arī krita - kopumā izdzīti 3 masti, pirmajā nekas, otrajā viena aļņa govs, trešajā - govs un bullis. No 2 nomedītajām aļņa govīm un viena buļļa veidoju (taisnības labad - divatā) 41 porciju, pa lielam, laikam izdevās tā, ka neviens īpaši neapvainojās. Dzinējmedību sezona atklāta labi, svinības teju līdz rīta gaismai.
Es gan nesvinēju - toties svētdienas rītā 2 skaisti merči, viens pusdambis nojaukts un viens pērnais bebrs :)
Atklāšana TAlsu pusē!!! PAlikām, bez redzētiem suķiem, BET, pirmais masts skaists briežu bullis, 2 tukši un tad pēc 27 šāvieniem no 10 mastā esošaiem krita 6 aļņi, skaists bullis, bullēns, 2 teļi un 2 govis!!! "Saujiet garām!!!!
sestdien daži bebru dambi. vakarā pastaigājos ar cerību sastapt āzīti, sastapu 8 kazas ar kazlēniem, vienu bebru un 2 briežu buļļus (viens stalti gulēja pļavas malā (tādu sava kolektīva platībās nebiju redzējis) un otrs mani gandrīz sabrida uz lauku ejot pa tumsu uz auto)
Par rūcienu konfekšu kastīte.::)))
Es gan nesvinēju - toties svētdienas rītā 2 skaisti merči, viens pusdambis nojaukts un viens pērnais bebrs :)