Krievijā jau sen tādā veidā cūkas ķer ,tikai viņi nenogalina ķer viņi [mazos]vēlos metienus un izolē speciālos aplokos tādā veidā pasargājot no bojā ejas ziemas mēnešos .
Vakar dabūju pirmos divus zemledniekus. Lamatas gan biju ielicis pirms ledus uzsalšanas.Pievienošu zīmējumu kā lieku lamatsa zem ledus. Varbūt kādam noder.
Doma nav slikta stieples var dabūt visādas lauktehnikas uzņēmumos ir pat tādas kas nav jarūda ,ir cita problēma viņas uztīt vajadzīga speciāla uzparikte ,un tad vēl jāuzmanās ka neatraujas tinot pats.Taisu pats caunu slazdus nu nav tik vienkārši , knaģi ir cietuši !!!!
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
05.12.2013. 15:22
lai nesaldētu rokas izlīdzējos nopērkot ķimiskās aizsardzības gumijas cimdu DEPO, tādi garie līdz pus elkonim, ar silto iekšu. maksāja Ls 5,50. pagaidām iet nav saplēsti.
izmēģināju Mūrnieka kunga variantu seklajās vietās (līdz pus slazdam) slazdu likt otrādi- darbojās 2gab tā esmu jau noķēris.
piemetināju arī dzelkšņus (ap 30mm gari, uzasināti no 200mm naglas) -arī darbojas labāk jo notur bebru rāmī. bet ar visu to tāpat jau bija viens tukšais....
painteresēšos pie vīriem kas tin auto atsperes, varbūt ir varianti uztīt jaunas un piemetināt vecajiem galiem- galvenais jau vai tas būs lētāk kā nopirkt jaunus, un vai var dabūt atbilstošas stiprības un diametra stiepli. tāda man doma
Pie aisprosta [dambja] parasti nelieku ,pie dambja parasti notiek šiem lieli darbi tur viņi ir uzmanīgāki ,esmu vērojis vispirms atpeld pagrozās un aizpeld gadās pat vairāki uzreiz.Es lieku kur viņi rāpjas laukā pēc materiāla [krūmiem], vai jāatrod kur alas tad tām priekšā .
izmēģināju Mūrnieka kunga variantu seklajās vietās (līdz pus slazdam) slazdu likt otrādi- darbojās 2gab tā esmu jau noķēris.
piemetināju arī dzelkšņus (ap 30mm gari, uzasināti no 200mm naglas) -arī darbojas labāk jo notur bebru rāmī. bet ar visu to tāpat jau bija viens tukšais....
painteresēšos pie vīriem kas tin auto atsperes, varbūt ir varianti uztīt jaunas un piemetināt vecajiem galiem- galvenais jau vai tas būs lētāk kā nopirkt jaunus, un vai var dabūt atbilstošas stiprības un diametra stiepli. tāda man doma