lai nesaltu rokas vajag iesmērēt ar bebra [izkausētiem] taukiem,rokas salst tad kad ir slapjas tauki atgrūž ūdeni,arī bebri drošāk ķerās [labāki panākumi].
Ja dziļāks ,lieku pa ziemas modei.Tā kā bildē tikai vertikāli. Vispār ,tā kā instrukcijā, pēdējā laikā, lieku reti. Biežāk uzveru uz viena mieta.Jo sevišķi vietās ,kur staigns krasts.Kur dziļš arī atsperes uzmaucu uz viena mieta, otro iespiežu pretējā pusē starp rāmjiem. Augšējos galus sasienu kopā ,kaut vai ar slazda ķēdi. Un tad šo " dakšu" iesprauž grāvja dibenā, savukārt augšpusi aizbakstu ar pāris žagariem. Galvenais ir uztrāpīt uz " farvatera" pareizajā vietā.Bet pret pirkstu saldēšanu bišķi palīdz makšķernieku neoprēna cimdiņi.Taču ,ja liek pa ziemas modei rokas nav jāslapina.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
19.11.2013. 16:41
JĀ TEV LAIKAM TAISNĪBA PAR TIEM TUKŠJIEM AIZCIRTIENIEM, PA BRĪVDIENĀM ATKAL BIJA DIVI TUKŠIE....
es tik nezinu kā tiek ārā, jo abos gadījumos slazds stāv uz mietiem tikai aizcirsts, vienīgā doma, ka vai nu sajūt un liek "pa bremzēm" aizķerot sardziņa stiepli ar kājām u.c. vai otrs variants aizcērt ar zaru ko stiepj. (no augšas lienot slazdu aizcirst ir ļoti grūti, domāju teju nereāli).
jāuzlabo ar tiem nagiem
es tik nezinu kā tiek ārā, jo abos gadījumos slazds stāv uz mietiem tikai aizcirsts, vienīgā doma, ka vai nu sajūt un liek "pa bremzēm" aizķerot sardziņa stiepli ar kājām u.c. vai otrs variants aizcērt ar zaru ko stiepj. (no augšas lienot slazdu aizcirst ir ļoti grūti, domāju teju nereāli).
jāuzlabo ar tiem nagiem