Kolektīvo medību laikā tiek liktas lielās rāmenes zem ūdens bebriem, mazās-caunām uz vairāk kā 1 metru paaugstinājuma, suņu drošībai.Kad kolektīvās beidzās-----lielās rāmenes ar ēsmu jenotiem, lapsām, rezultatīvi tiek izķerti klaiņojošie suņi(vienīgais veids kā tos reāli apkarot).
Neviena sakarīga māte mazu bērnu mežā neatstās!!!
Tas ir atkal kārtējais fantāziju lidojums atraduši to kasti ar slazdu , kā tur vispār var ielīst tik dziļi vilku sugas sunis lai šim pārlauztu muguru ,atraduši arī pimērotu gadalaiku kad suņus laist uz mežu baroties ,un par tiem sēņotājiem super vispār.......
cik lielām ir jābūt lamatām lai tur varētu ielīst VAS ???
kāds tur čupakabru mēģināja noķert vai?
vai iespējāms šim stāstam ir priekšvēsture, ko es nosapņoju :) kā Pans Kleksis - saimniecei bija paradums laist paskrieties savu suni pa apkārtējiem mežiem...ko suns darīja savu pastaigu laikā saimniecei nebija ne ziņas ne miņas...suņa darbi tika piefiksēti un saimniecei tika ieteikts/aizrādīts/atgādināts/lūgts pieskatīt suni, bet kā jau katrā sevi cienošā latvietā arī saimniecē bija lepnums un spītība neuzklausīt citu viedokli...izceļas strīds...puse, kas aizrādīja/lūdza/atgādināja/ieteica dusmu rezultātā uzlika lamatas lai šo suni un saimnieci, kas ir galvenā vaininiece pārmācītu..
iespējams,k a mans sapnis ir nepareizs, bet sapņos rādās visādas dīvainas lietas :D :D :D :D
Takš redzams, ka tās ir bebru lamatas, ja būtu caunu un ar prātu pagatavota kaste, tas suns nebūtu to galvu tur iebāzis. dēļ viena pimpauša galīgi nevajadzīga ažiotāža. gribat, lai ir lieks iemesls jebkādām nevajadzīgām represijām? kungi vajag nedaidz ar prātu, prātu!
Jāni nu nav bijis neviens bebrs slazdā pa vidu iespiests un ar salauztu muguru ,pat tagadējās Igauņu ,kuras bez stangān praktiski nav iespējams uzstādīt,nu ir varbūt nepadomāts liekot to kasti, varbūt pa tuvu apdzīvotām vietām ,bet ja par suņiem saucamiem māju sargiem ,viņu taču ir pat lielos meža masīvos 4-6km no tuvakās apdzīvotās vietas ,šie paši dzīvnieku mīļi pat ved uz mežu kaķus uz pamet (esmu rudenī sēdējis trepē uz bulli pienāk pie trepes minka un murādams kāp augšā pie manis ,a mājas tuvakās 5km),viena lieta slazdošanā piemirsta, slazdu nummurēšana ar med apliecības nummuru tad mēs droši zinātu vai vainīgs mednieks jeb maliķis?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.03.2014. 09:00
Mani interesē (pati nekad ar lamatām ķērusi neko, izņemot žurkas pagrabā neesmu, tāpēc arī neesmu tā īsti iedziļinājusies), kā tur ir ar tām selektīvajām metodēm? Tiešām var likt lamatas dajebkur? Un ja tajās būtu nevis suns galvu iebāzis, bet aļņa govs- kāju? Vai meža dienestam arī būtu viedoklis, ka viss ir OK?
Žanna Zariņa! Izstāsti man kā vertikāli novietotā rāmenē var kāju iebāzt aļņa govs. Izskatās, ka tev darīt nav ko, atradi kādu sižetu, lai tik varētu pakasīties! Gribi kašķi- stājies saliņu-galiņu biedrībā!
Slēpts
09.03.2014. 09:13
Egīl, āpsis ar viscaur gadu medījams? Vai ar tev pofig, kas tiek lamatās, ka tik kāds nosists?
Es ejot sēnēs arī suni nevedu pavadā un suns atrodas ap mani, bet vai tad man jālūr visriņķī vai kāds āzis nav uzlicis lamatas?
Jautājums dāmai, vai jūs esat MEDNIECE ar visiem nepieciešamiem papīriem kuri kārtoti liekot medību eksāmenus ,ja tā tad nesaprotu jūsu jautājumus ,un prognozes ja būtu,tad būtu , no mednieka tā divaini to dzirdēt!!!!
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.03.2014. 09:20
Vīri! Es nekādā gadījumā neatbalstu lielu suņu vazāšanos pa mežiem!
Bet mēs taču ejam ar suņiem medībās, jopcikrazīt! Es nesaprotu, es te viena ar suņiem medīju?
Egil L. Vai Jūsu kolektīvā suņi tiek izmantoti tikai dzinējmedībās? Visi ir Robini Hudi, kas uz gaidi kā šauj, tā krīt? Un nekad pa asinspēdu neviens suns nav laists? Uz bebriem ar suņiem neiet? Uz pīlēm arī? Nekad nav bijis, ka pīļu medībās suns kaut ko paceļ? Man kroņa numurs bija bebru medībās, kad jau beidzām, suns paskrēja nostāk un pacēla cūkas, ko neviens nebija gaidījis, ka 50 m no tās vietas, kur mēs ārdījām dambijus, bļaustījāmies un šaudījāmies, mierīgi guļ cūču bars!
Uz pīļu atklāšanu katru gadu kāds suns niedrēs paceļ cūkas. Maniem paziņām vienīgiem tik stulbi suņi, kam nevar iestāstīt, ka šodien medījam tikai pīles, rīt- tikai bebrus?
Neviena sakarīga māte mazu bērnu mežā neatstās!!!
kāds tur čupakabru mēģināja noķert vai?
vai iespējāms šim stāstam ir priekšvēsture, ko es nosapņoju :) kā Pans Kleksis - saimniecei bija paradums laist paskrieties savu suni pa apkārtējiem mežiem...ko suns darīja savu pastaigu laikā saimniecei nebija ne ziņas ne miņas...suņa darbi tika piefiksēti un saimniecei tika ieteikts/aizrādīts/atgādināts/lūgts pieskatīt suni, bet kā jau katrā sevi cienošā latvietā arī saimniecē bija lepnums un spītība neuzklausīt citu viedokli...izceļas strīds...puse, kas aizrādīja/lūdza/atgādināja/ieteica dusmu rezultātā uzlika lamatas lai šo suni un saimnieci, kas ir galvenā vaininiece pārmācītu..
iespējams,k a mans sapnis ir nepareizs, bet sapņos rādās visādas dīvainas lietas :D :D :D :D
Es ejot sēnēs arī suni nevedu pavadā un suns atrodas ap mani, bet vai tad man jālūr visriņķī vai kāds āzis nav uzlicis lamatas?
Bet mēs taču ejam ar suņiem medībās, jopcikrazīt! Es nesaprotu, es te viena ar suņiem medīju?
Egil L. Vai Jūsu kolektīvā suņi tiek izmantoti tikai dzinējmedībās? Visi ir Robini Hudi, kas uz gaidi kā šauj, tā krīt? Un nekad pa asinspēdu neviens suns nav laists? Uz bebriem ar suņiem neiet? Uz pīlēm arī? Nekad nav bijis, ka pīļu medībās suns kaut ko paceļ? Man kroņa numurs bija bebru medībās, kad jau beidzām, suns paskrēja nostāk un pacēla cūkas, ko neviens nebija gaidījis, ka 50 m no tās vietas, kur mēs ārdījām dambijus, bļaustījāmies un šaudījāmies, mierīgi guļ cūču bars!
Uz pīļu atklāšanu katru gadu kāds suns niedrēs paceļ cūkas. Maniem paziņām vienīgiem tik stulbi suņi, kam nevar iestāstīt, ka šodien medījam tikai pīles, rīt- tikai bebrus?