Andri,
nu nezinu... Lai jau Ilgvars liela. Esmu veikalā grozījis. Mani nepārliecināja. Tīkliņš arī bij so-so.
Ja ir uzstādījums: vajag optiku līdz 300 Eur - tad OK, droši vien, ka viens no labākajiem variantiem.
Man nav tāda uzstādījuma.
Manā saprašanā nedārga un laba optika ir ap 1K Eur.
Slēpts
22.01.2014. 08:20
Andri moš vari izmērīt tīkliņa biezumu tam optisanam? nu vismaz centra punktam
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
22.01.2014. 06:50
Intar, ja gribi 243 nedārgu optiku, tad no sirds iesaku Optisan (var dabūt Purnavu Muižā). Man tāda stāv uz 223 (Mamba). Par šo cienītais kolēģis Zihmanis jau vienā no MMD numuriem ir sarakstijis opusu. Patiešām nezinu nevienu citu kur cenas un kvalitātes proporcija būtu tik neparasti laba!
Ar domu atgriezties pie tēmas...
Par Vortex PTS - klusums, tātad reālo lietotāju nav.
Kad meklēju 243-am nedārgu optiku ar labu tīkliņu, diezgan dziļi papētīju to Vortexu...
Mans secinājums:
Šajā cenu kategorijā labāk Sightron SIII.
Vienīgais, kas Vortexam esot labāks - tīkliņš. Kaut gan man Sightrona MOA-2 šķiet pat interesantāks.
+ vēl izgaismojums Vortexam labs.
Tā kā SIII nebij mani interesējošā palielinājuma: ~4-16x50 - pagaidām arī vēl meklējumos.
P.S. Armijniekus jau sen vajadzēja izformēt un iedod šo naudu valsts policijai, tad es 'iespējams' justos drošāk !
...
sc elektorāts.
Ko savulaik teica arodbiedrības boss par miliču simpātijām?
Slēpts
21.01.2014. 19:31
Mārcis ir optimists!
Nav viss tik rožaini - sākotnēji vecās rietumu demokrātijas būs gatavas mūs ziedot savu lielo un veco nāciju interesēs ko nosauks par kopējām EU interesēm, pēc tam dominējošu lomu ieņems korporāciju intereses.
Un mēs vienmēr būsim vieta kur kāds mēģinās darīt to ko viņam nekādā gadījumā neļautu darīt viņa dzimtenē vai mītneszemē.
Bet varbūt atgriežamies pie tēmas par stikliem?
Mēs latvieši ,lai cik tas dīvaini nebūtu, vienmēr esam mācējuši labi karot tikai svešās armijās.Laikam jau svešas tautas labāk baro? :( Un Latvijas neatkarības atslēga ir jukas Krievijā.Gan 18 gan 91 gadā. Tā kā ,kolīdz krieviem mēs kļūsim interesanti viņi būs klāt. Ar NATO vai bez, tas nevienu neraustīs, jo kas ir tāda Latvija un Baltija uz visas pasaules fona. Sūda zemes pleķītis ar dažiem milj. iedzīvotāju. Tieši tik vērtīgs ,lai vecā Eiropa spētu sagrupēties un mēģināt ar krieviem kaut ko sarunāt un sadalīt. No mana ,Latvijas pilsoņa , skata punkta raugoties viss izskatās tieši tā. Vismaz pagaidām.
Slēpts
20.01.2014. 22:42
Tā, starp citu - kas tā par Vortex optiku ko tas pats FinnAccuracy andelē?
Slēpts
08.01.2014. 10:24
Gluži kā mūsējā, savulaik 2000-2001 pikojoties bija jāapgūst uzbrukuma un aizsardzības taktika. Tā lūk :)))
nu nezinu... Lai jau Ilgvars liela. Esmu veikalā grozījis. Mani nepārliecināja. Tīkliņš arī bij so-so.
Ja ir uzstādījums: vajag optiku līdz 300 Eur - tad OK, droši vien, ka viens no labākajiem variantiem.
Man nav tāda uzstādījuma.
Manā saprašanā nedārga un laba optika ir ap 1K Eur.
Par Vortex PTS - klusums, tātad reālo lietotāju nav.
Kad meklēju 243-am nedārgu optiku ar labu tīkliņu, diezgan dziļi papētīju to Vortexu...
Mans secinājums:
Šajā cenu kategorijā labāk Sightron SIII.
Vienīgais, kas Vortexam esot labāks - tīkliņš. Kaut gan man Sightrona MOA-2 šķiet pat interesantāks.
+ vēl izgaismojums Vortexam labs.
Tā kā SIII nebij mani interesējošā palielinājuma: ~4-16x50 - pagaidām arī vēl meklējumos.
...
sc elektorāts.
Ko savulaik teica arodbiedrības boss par miliču simpātijām?
Nav viss tik rožaini - sākotnēji vecās rietumu demokrātijas būs gatavas mūs ziedot savu lielo un veco nāciju interesēs ko nosauks par kopējām EU interesēm, pēc tam dominējošu lomu ieņems korporāciju intereses.
Un mēs vienmēr būsim vieta kur kāds mēģinās darīt to ko viņam nekādā gadījumā neļautu darīt viņa dzimtenē vai mītneszemē.
Bet varbūt atgriežamies pie tēmas par stikliem?