Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
27.01.2014. 16:55
Mans kož cūkai tikai pēc šaušanas, kamēr nav šauts neuzbrūk, un nav tik daudz man suņu medīju tikai ar 2 nākamgad būs 3. mums mastā parasti 3-4 suņi tā ka ar skaitu grūti paņemt :D
Īsti nav gan - dupleksam ir ciets metāls - dzelzs+plastmasa. Ar stobru saskaras plastmasa, tā cietā metāla saskare sabojātu stobru. Te ir mīksts metāls (varš/sakausējums), kas ar stobru saskaras tieši. Tā tomēr ir atšķirība. Arī šķembu veidošanās process ir savādāks. Ne nu tā, ka atšķirība ir milzīga, bet tomēr ir.
Reāli tā ir sprāgstošā lode.
Šķirba nekāda, vai sķembas veido iekšējs lodes lādiņš, vai hidrodinamisks trieciens.
Ja ar šādu trāpīsi suķim pa kāju, vai bukam plānākā vietā, daļa šķembu lidos ārpus korpusa, būs sūdi!
Un ko viņa dara aizķerot resnāku smilgu, zariņu? Noteikti, ka veidojas nekontrolējams renkuļu lādiņš.
Kādreiz lietoju, fanoju par Dundura Heksolitu bet augstāk minēto iemeslu dēļ to vairs nedaru.
Izmantoju Monolit. Droši uz rikošetu, caur krūmiem, zāli, un ja ir tad ir.
Ar Stingeriem vai kasešu bumbām es nemedī.
[youtube::mJGH7cDFw7c#t=184]
Šķirba nekāda, vai sķembas veido iekšējs lodes lādiņš, vai hidrodinamisks trieciens.
Ja ar šādu trāpīsi suķim pa kāju, vai bukam plānākā vietā, daļa šķembu lidos ārpus korpusa, būs sūdi!
Un ko viņa dara aizķerot resnāku smilgu, zariņu? Noteikti, ka veidojas nekontrolējams renkuļu lādiņš.
Kādreiz lietoju, fanoju par Dundura Heksolitu bet augstāk minēto iemeslu dēļ to vairs nedaru.
Izmantoju Monolit. Droši uz rikošetu, caur krūmiem, zāli, un ja ir tad ir.
Ar Stingeriem vai kasešu bumbām es nemedī.