Tā jau ir, cits ar precīzo verķi lasa mao, bet lapsu nevar dabūt,cits ar līko stobru un sūdīgām patronām veselu vezumu piemedī,nezinu .kā tiem superīgajiem un tiem dārgajiem šaujamiem tik sūdīgi stobri,ka pēc 5 sāvieniem gadā genaht,un vēl jāpucē,cits ar kara laika vintavku vēl tagad neslikti klapē,
Jāni - ja tā būtu tikai informācija tad es te nerunātu, bet es to visu ļoti labi zinu! :)
Dzintar, jeb kā Tevi tur sauc, Tev ieroči nemaz ne no tās zortes par ko visi te runā, bet runāt gan Tev patīk pēc principa - klausies manos vārdos, neskaties manos darbos..
jā braunam un binelim vairs nav tālu līudz latgalītes utenim , varat pieteikties, šodien izsaukumā uz vilkiem , lai arī brauns tikko no daktere un tīrs, no mašīnas izkāpjot ,paraustĪju, nu neviesa man uzticību, iemetu atpakaļ un paņēmu H&K,un Andi neķer kreņķi,puse no mana arsenāla šogad noteikti tiks nomainīta uz lēto, bet pārbaudīto krievu, lakotie un dārgie lai paliek puikām ,kam medības ir atpūta un hobijs...
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
07.02.2014. 20:43
Maladec! :D
A par to šaušanas standartu tu noteikti domāji zemessardzi ne nato armiju, zemessardzei ir tāds standarts uz trāpījumiem, jo ir 2 kategorijas ieroči, armijai cits standarts
Dzintar, jeb kā Tevi tur sauc, Tev ieroči nemaz ne no tās zortes par ko visi te runā, bet runāt gan Tev patīk pēc principa - klausies manos vārdos, neskaties manos darbos..
A par to šaušanas standartu tu noteikti domāji zemessardzi ne nato armiju, zemessardzei ir tāds standarts uz trāpījumiem, jo ir 2 kategorijas ieroči, armijai cits standarts
Dzirdēts ir ka Kārsavas pusē kkas tāds esot bijis ,bet man liekas ka tas bija ar 12 kalibru un dzenot cūkas.