Pamēģināju softu tāpat bez licences- man konkrētās vietas karti ielādēja raiti- liekas ka ar to takā nevajadzētu būt problēmām - vismaz msnā pusē!
Bet vai nav kāds kurš lieto jau visu komplektu?
Līdzšim t.i.7 gadus lietoju Astro 220.
ALPHA 100 strādā daudz ātrāk,arī pašam vieglāk, jo nav jāspaida podziņas, bet galvenais + ,protams, ja ir otra ALPHA 100, redzu netikai suņus, bet arī otra mednieka atrašanās vietu ,kuram ir ALPHA 100.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
17.11.2015. 20:59
ALPHA 100 nokomplektēju ar T-5 un T-15.
T-15 ir ar elektrošokeri, T-5 ir bez eletrošokera.
Slēpts
18.11.2015. 21:38
Mans Garmin Alpha 100 ar ir ar elektrošoka siksnu.Bet esmu izmantojis tikai lai pamēģinātu! :D
Ja suns ir paklausīgs tad viņu nevajag,domāts ir priekš apmācībām.Tas varētu noderēt suņiem kas nelaiž klāt medījumam.Ja saimnieks ar vel citā malā stāv tad uzzvana lai sunim attaisa šīberi. :D
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.11.2015. 07:26
Es pat neesmu pamēģinājis to elektrošokeri ne uz suni ne kādu citu.
Bet ņēmu ar domu izmantot ja sunim" aizkrīt šīberis ". Ņemoties ar medību suņiem, nu jau gandrīz 20 gadus, ir bijušas tikai pāris tādas situācijas, kad izmantotu to šokeri . Tāpēc , ja sistēmai ir tāda funcija, tad ieteiktu paņet, jo kas ir pārdesmit eiriki pret suņuka dzīvību.
Bet vai nav kāds kurš lieto jau visu komplektu?
ALPHA 100 strādā daudz ātrāk,arī pašam vieglāk, jo nav jāspaida podziņas, bet galvenais + ,protams, ja ir otra ALPHA 100, redzu netikai suņus, bet arī otra mednieka atrašanās vietu ,kuram ir ALPHA 100.
Kādu kakla siksnu lietojat?
Kāda atšķirība?
T-15 ir ar elektrošokeri, T-5 ir bez eletrošokera.
Ja suns ir paklausīgs tad viņu nevajag,domāts ir priekš apmācībām.Tas varētu noderēt suņiem kas nelaiž klāt medījumam.Ja saimnieks ar vel citā malā stāv tad uzzvana lai sunim attaisa šīberi. :D
Bet ņēmu ar domu izmantot ja sunim" aizkrīt šīberis ". Ņemoties ar medību suņiem, nu jau gandrīz 20 gadus, ir bijušas tikai pāris tādas situācijas, kad izmantotu to šokeri . Tāpēc , ja sistēmai ir tāda funcija, tad ieteiktu paņet, jo kas ir pārdesmit eiriki pret suņuka dzīvību.
Tas elektrošoks ir ļoti noderīga ierīce suņu apmācīšanā. Pati esmu to izmantojusi pāris reizes, rezultāts bija acīmredzams.
No kura laika bezmaksas?