"Specifieko garšu" rada netīras rokas. Ne bedrs ,ne riesta kuilis vai briedis iekšpusē nesmird. Taukiem ar to nav nekāda sakara. Kad dīrā , dzīvnieka kažoks nedrīkst nonākt pat pastarpinātā saskarsmē ar gaļu. Un mednieka rokas ir tās, kas šo smaku nodod gaļai. Gan desās ,gan konservos var dot droši. Ja smaciņa ir maza pofig. Ja ož riktīgi būs tāda īpatnēja piegarša, bet ar sautētiem kāpostiem aizies tā pat.:)
Man ir sakrājusies mazliet bebra gaļas. Bebri ķerti sākot no novembra beigām un visi viņi ir ar palielu tauku kārtu. Atkaulojot lielumu tauku es griežu nost un vidusdaļu ar ribām nekauloju. Vai kāds no medniekiem ir nodevis šādu gaļu konservos, desās? Kā šādā gadījumā ir ar garšas īpatnībām, jo tauki ir tie, kas rada bebra specifisko garšu?
:D es vairāk par to, ka kanāla bebriem ir kustība, bet citur nekā...
Alvi - ablomīji, paskatījos laika prognozi un jā, šodien sanāk pēdējais vakars šonedēļ :(
Šaujiet garām...
Arnis: A es vakar gāju Rīgā gar kanālu un lielžurks pielaida metra attālumā...
Nez cik ātrā laikā pēc šāviena izdarīšanas pa šo ūdens radījumu ierastos cilvēki dzeltenajās vestēs?
Bet runājot par pilnmēnesi, šovakar ir pēdējais vakars, kad var izbaudīt tā klātbūtni, jo līdz pat nākošās nedēļas sākumam ziņo apmākušos un nelielu lietutiņu.
Vakar ap 20.00 biju medībās, nu fantastiski, laukus pārredzēt var vairāku simts metru attālumā.. diemžēl gan rukši, gan alnis aizlaidās.. :(
Alvi - ablomīji, paskatījos laika prognozi un jā, šodien sanāk pēdējais vakars šonedēļ :(
Šaujiet garām...
Nez cik ātrā laikā pēc šāviena izdarīšanas pa šo ūdens radījumu ierastos cilvēki dzeltenajās vestēs?
Bet runājot par pilnmēnesi, šovakar ir pēdējais vakars, kad var izbaudīt tā klātbūtni, jo līdz pat nākošās nedēļas sākumam ziņo apmākušos un nelielu lietutiņu.
Vakar ap 20.00 biju medībās, nu fantastiski, laukus pārredzēt var vairāku simts metru attālumā.. diemžēl gan rukši, gan alnis aizlaidās.. :(
A es vakar gāju Rīgā gar kanālu un lielžurks pielaida metra attālumā...