katru gadu pavasarī tās astes metām ārā,bet vienu gadu žadnasķ pobiģila.sakrāju kādas 30 astes un iemarinēju uz 3 dienām.tad ar čomiem sakurinājām kūpinātavu un šnabi dzerot sākām kūpināt.neatceros cik tieši ilgi kūpinājām,bet 2 astes ar rupjmaizi un sīpoliem noēdām.otrā dienā pagaršoju un secināju,ka nekā ekskluzīva tur nav.garšoja pēc trekna speķa,tikai jebkurš speķis no mājas cūkas garšo labāk!tagad turpinu katru gadu mest ārā. :)
Vāra, kūpina, sanāk laba speķa maizes izejviela. Citi kāpostos liek. Suņiem ļoti patīk grauzt. Mušu pletne sanāk...
Interesanti, vai nevarētu kurpes taisīt, diezcik sliktākas par čūsku ādas tupelēm jau nebūtu...
Ivar, es arī ilgus gadus (no 1990g) šaudijos ar visvisādu pneimatiku, iesākumā padomju, pēc tam arī kapitālistu ražoto, kopumā kādas 3 pneimatiskās harpūnšautenes. Nu jau kādus gadus 5-us lietoju arbaletu un uz pneimatiku atpakaļ nevelk a nu nemaz. Bet kā krievi saka: "На вкус и цвет товарища нет" ...
Bet nu labi, tēma ir par bebriem. Jālūdz Edmunds padalīties pieredzē par bebru mušīšanu ar lielveikalu kulēm ... ;-)
Edmund, ar MAXIMAs kuli nekas nesanāks, jo tas lopiņš bez frišas luftes spēj izturēt krietni ilgāk nekā es. Tādā veidā cīnoties es pirmais notirināšu pleznas.
Arni, ja vienā zāļu cerā ir vairākas zivis, tad ar arbaletu ir lielākas izredzes nošaut vairāk par vienu. Protams, ja līņi iet uz nārstu, tad var šaut ar ko gribi, nemūk ne sitami. Ar pneimatiku lielāko tiesu ir jātēmē zem zivs (ja nešauj ar dakšu), ar arbaletu tieši tur kur gribas tr trāpīt. Arbaleta šāviens ir tāds kluss švīkšķis, bet pneimatikaii ir diezgan skaļš paukšķis.
Interesanti, vai nevarētu kurpes taisīt, diezcik sliktākas par čūsku ādas tupelēm jau nebūtu...
Bet nu labi, tēma ir par bebriem. Jālūdz Edmunds padalīties pieredzē par bebru mušīšanu ar lielveikalu kulēm ... ;-)
vieniigais saujot lielaakaa attaalumaa ,virzula skana aiziet aatraak nekaa bulta un zifftina paspeej uzstarteet...
Arni, ja vienā zāļu cerā ir vairākas zivis, tad ar arbaletu ir lielākas izredzes nošaut vairāk par vienu. Protams, ja līņi iet uz nārstu, tad var šaut ar ko gribi, nemūk ne sitami. Ar pneimatiku lielāko tiesu ir jātēmē zem zivs (ja nešauj ar dakšu), ar arbaletu tieši tur kur gribas tr trāpīt. Arbaleta šāviens ir tāds kluss švīkšķis, bet pneimatikaii ir diezgan skaļš paukšķis.
Uzmauc viņam galvā maximas kuli un nosmacē :)