Man gan tās WSM patronas patīk pēc skata... Kā tādas piena kanniņas :)
Parādi sievai bildi ar 300 Winmag patronu un 300WSM un uzprasi, kura viņai patīk labāk.
Attiecīgi to arī ņem :)
Ir 300WSM (Winchester shor magnum) un 300Win mag - starp šiem būtiskas atšķirības nav. WSM ir jaunāks, teorētiski ātrāk izdedzina stobru [:)] un drusku, drusku sliktāku ballistiku. IMHO - man ir alerģija pret "short magnumiem", nezinu kādēļ, laikam zirnekļi galvā. Kā iedomājos par tādu, tā iracionāls negatīvisms.
300 win mag vs 7mm rem mag - atšķirības tikpat kā nekādas, bet, ja būtu izvēles iespējas, es ņemtu .300 win magu. Kādēļ - racionālu argumentu nav, par kapeiku treknākas un smagākas lodes, bet tā atšķirība ir tik maza, ka tas izvēlē būtisku lomu nespēlē.
Ko varu ieteikt - Zommerā ir šis: http://www.zommers.lv/lv/produ...
Tas nav nekāds krāna pagarinātājs, normāls darba lops, aizej, aptausti, iespējams - patiks. :)
Man pašam bija 7 rem mag, kas ir ideāla visiem dzīves gadījumiem, ja iet uz cūku, briežu bulli vai alni. Arī Āfrikā ,šaujot pa lielākiem attālumie, nekā minētie, šis kalibrs ir labākais.
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
20.03.2014. 19:38
Arni-nekas vel nav nopirkts .Pirmdien saņemšu tik policijā atļauju .Paskaidro sīkāk - 300Win un 300WinMag starpību (kalibri mm,atsitiens,troksnis,kloķenes un pusautumāti )un kāda atšķirība ir no 7RemMag ? Cenu diapazonā ap 1000eu ir diezgan paliela izvēle .Kurzemes puse ir pasijāta . Taisos uz Rīgas pusi , tad vel aizbraukšu uz Aizkraukli un Jēkapili.Esmu nolēmis pārāk lielu naudu pa rorīti neizmest (tā pat vairāk pa 10-20 šāvieniem sezonā uz gaidi nesanāks ),par optiku gan vajadzēs patērēties .
...ir labais.,:) , atliek pasnaust un pakrākt ,un nevajag ne winmagus ne remmagus .visas lietas var izdarīt ar glumo plinti un svina pikām,vai pat primitīvākiem rīkiem,:)
Slēpts
20.03.2014. 16:56
Varēs ja cūkām patiks.
Kas tad galu galā svarīgāks ja jāizvēlas - mazliet traucējošas skaņas vai ruksis izjauktā veidā ledusskapī?
Parādi sievai bildi ar 300 Winmag patronu un 300WSM un uzprasi, kura viņai patīk labāk.
Attiecīgi to arī ņem :)
300 win mag vs 7mm rem mag - atšķirības tikpat kā nekādas, bet, ja būtu izvēles iespējas, es ņemtu .300 win magu. Kādēļ - racionālu argumentu nav, par kapeiku treknākas un smagākas lodes, bet tā atšķirība ir tik maza, ka tas izvēlē būtisku lomu nespēlē.
Ko varu ieteikt - Zommerā ir šis: http://www.zommers.lv/lv/produ...
Tas nav nekāds krāna pagarinātājs, normāls darba lops, aizej, aptausti, iespējams - patiks. :)
300WinMag vs 7Remmag... Tavā gadījumā vienalga, IMHO.
Kas tad galu galā svarīgāks ja jāizvēlas - mazliet traucējošas skaņas vai ruksis izjauktā veidā ledusskapī?