Mana Zasrava M85 222rem ar pimo paša lādēto munīciju uzšāva šādi. Šāvu Rīga shoting centrā un vējš brāzmās todien uzvilka līdz 13m /sek. Pats esmu dikti priecīgs:).Zinot ar ko šauj Intars varētu teikt ,ka lepns:).
Ja Tu tā turpināsi apsaukāt (Zasrava) savu ieroci, šis var apvainoties un pārstāt šaut :)
Bet - jā, mērķis labs. Ja pareizi saskatīju kaut kur zem 0,5 Moa.
Priekšlikums - jātaisa mums "sētas" benchrest mači:)))
Andis Liepiņš arī kādu laiku atpakaļ bij ielicis bildi, kur sašauts 2 santīmniekā.
Plus - atceros, ka agrāk bij arī citi, kas lielījās ar "odam acī" trāpījumu blīvumu. Kaut kā pēdējā laikā nemana gan..
Varbūt trenējas.
p.s.
Lai precīzāk noteiktu plintes spējas vajag gan VISMAZ 2 grupas x 5 šāvieni (uz viena mērķa).
Man pēc nedēļas būs... Tu arī varētu uztaisīt..
Guns.ru ir šāda tēma - varētu uzcept arī šeit.
Dzintaram atbildu uzreiz - zinu, jēga maza; viss ir individuāli utt un tā joprojām, BET interesanti :)
Intar, tie jau ir tikai 100m un diez vai mana Zasraviņa ar asvu īso un tievo stobriņu kā arī Būrītis ar salīdzioši resno tīkliņu būs šim pasākumas īsti piemērots? Bet kāpēc gan ne? Vienas sacensības caur otru forumu esam jau uzrīkojuši. Katru pavasari ap 30 dalībniekiem savācas:)( šogad jau 7 reizi). Šāda pasākuma rīkošana prasa zināmus līdzekļus un tā kā šaušanas sezonas laikā ,kā atbalstītājs, piedalos 2 pasākumos, šādu pasākumu atbalstīt varēšu tikai kā dalībnieks pagaidām. Katrā gadījumā man, jebkuras šaušanas sacensības,jo sevišķi tās ,kurās piedalās labi un pieredzējuši šāvēji, ir jauna un vērtīga pieredze,kas ļoti palīdz praktiskajās medībās. Vismaz varu pats sev atbildēt uz stulbo jauājumu :" nu kā es tā varēju netrāpīt?:)
Par to es neuztraucos.. man suns potēts :):):)
Bet, ja nopietni: viss štokos, vaina laikam pašā jāmeklē. Pārdzīvotas 38 ziemas - uz vecumu nervozs un kašķīgs palieku:)
Jau jau tā...
Ierocis: Savage 11/111 International Trophy Hunter XP .223 (standarts ar nelielu rokas pielikšanu pie nospiediena mehānisma)
Optika: Delta classic 3-12x56 (jau pārdota :D)
Munīcija: American eagle fmj 55 gr (rūpnīcas lādējums)
p.s. Sūdīgākā grupa bija ap 2.5 cm fiocchi fmj...
labdie- man pasam ir tads-un sauju jau kadus 6 gadus-nesudzos bet vairak par trim savieniem no vietas nevajag saut jo stobrs uzkarst un sak metat lodi bet ta viss OK.- krit gan lapsas gan bebri, lielie kuilli,pats sauju ar HPC patronam.optika ir no leta gala Sutter 3-12*56.
Bet - jā, mērķis labs. Ja pareizi saskatīju kaut kur zem 0,5 Moa.
Priekšlikums - jātaisa mums "sētas" benchrest mači:)))
Andis Liepiņš arī kādu laiku atpakaļ bij ielicis bildi, kur sašauts 2 santīmniekā.
Plus - atceros, ka agrāk bij arī citi, kas lielījās ar "odam acī" trāpījumu blīvumu. Kaut kā pēdējā laikā nemana gan..
Varbūt trenējas.
p.s.
Lai precīzāk noteiktu plintes spējas vajag gan VISMAZ 2 grupas x 5 šāvieni (uz viena mērķa).
Man pēc nedēļas būs... Tu arī varētu uztaisīt..
Guns.ru ir šāda tēma - varētu uzcept arī šeit.
Dzintaram atbildu uzreiz - zinu, jēga maza; viss ir individuāli utt un tā joprojām, BET interesanti :)
Par to es neuztraucos.. man suns potēts :):):)
Bet, ja nopietni: viss štokos, vaina laikam pašā jāmeklē. Pārdzīvotas 38 ziemas - uz vecumu nervozs un kašķīgs palieku:)
Ierocis: Savage 11/111 International Trophy Hunter XP .223 (standarts ar nelielu rokas pielikšanu pie nospiediena mehānisma)
Optika: Delta classic 3-12x56 (jau pārdota :D)
Munīcija: American eagle fmj 55 gr (rūpnīcas lādējums)
p.s. Sūdīgākā grupa bija ap 2.5 cm fiocchi fmj...