Neiet runa par konkrēto ieroci, bet gan par šāvējiem, kuri šauj tikai medībās un kuriem šautuve ir - tabū.
Man 3 šāvienu grupu, salīmējot laidi vienā gabalā,ir izdevies savilkt trijos centimetros.
Man ir tāds Savage Axis 30 06 ar Bushnell optiku, viegls un ērts, pagaidām neko sliktu nevaru pateikt, plastmasas laidne labi amortizē atsitienu...vismaz man tā liekas, jo neesmu ar tieši tādu pašu šavis, kuram ir koka laidne. Diezgan precīza arī izšaujot 16 patronas praktiski no vietas, ja atdzišana notiek tikai pielādējot magazīnu. Laba pirmā karabīne man!!
Slēpts
17.06.2014. 09:12
nu tas jau atkarīgs cik tālu un kāda ir "kill zona" :D ja pieņemsim jātrāpa 10cm "kill zonā" 100m un tālāk arī nekad nešauj, tad pietiek ja ierocis tā arī šauj tajos 10cm, bet ja ir kaut pāris reizes, kad pa to pašu šaujam 300 metros, tad mums jau vajag stipri precīzāku ieroci/šāvēju, tā kā viss paliek paša ziņā cik labu plinti vajag vai arī pieskaņo attālumu plintes iespējām
Ar RWS munīciju 100m distancē 4-5cm var pilnīgi mierīgi sašašaut (nekad neesmu precīzi mērijis). Man neko vairāk nevajag. Kā jau teicu man šis ierocis ir medībām nevis, lai lielītos šautuvē.
ar saigu viss krīt, tāpat krīt ar dārgo karabīni un rodas jautājums - kā dēļ maksāt vairāk?
Tad tik pērc nost Saigu un dieva dēļ nepārmaksā. Tie pārējie lohi, kas nopērk komplektu par 2000 EUR, taču neko nesaprot un izmet tikai naudu. Neesi viens no viņiem un netērē naudu tiem dārgajiem ieročiem ar kuriem nevar pa dubļiem vārtīties - esi īstens mednieks - saiga, fufaika un gumpeļi, jo kapēc pārmaksāt?
kā šitais izpildās? viņa tur divdaļīga?
Man 3 šāvienu grupu, salīmējot laidi vienā gabalā,ir izdevies savilkt trijos centimetros.
Tad tik pērc nost Saigu un dieva dēļ nepārmaksā. Tie pārējie lohi, kas nopērk komplektu par 2000 EUR, taču neko nesaprot un izmet tikai naudu. Neesi viens no viņiem un netērē naudu tiem dārgajiem ieročiem ar kuriem nevar pa dubļiem vārtīties - esi īstens mednieks - saiga, fufaika un gumpeļi, jo kapēc pārmaksāt?