Axim sākot ar .308 jāmaina laide, jo dzimtā plastikāta šāviena brīdī vērpjas, kas negatīvi ietekmē trāpījuma blīvumu.Kamēr mana Boyds laide ceļo no USA uz Latviju, izlīdzējos, pielīmējot to laides gabalu ar sprūda aizsargu pie pārējās laides ar šķidro metālu (sevišķi izturīgu EPO līmi).Precizitāte jūtami uzlabojās.
Viens jautājums - parastie gumijas cimdi Robla tur? Jeb labāk uzvilkt 2? Cik saprotu, rokas ar viņu laistīt nemaz tik veselīgi nav?
Slēpts
20.04.2014. 02:33
Nu man liekas, ka tas vilciens jau sen ir aizgājis, jo kaut ko konkrētu meklējot, zem attiecīgā nosaukuma ir viss iespējamais, bet reti kad par tēmu. Savukārt pēc atslēgas vārdiem- ja arī kaut kas izlec, tad tēmu nosaukumi nesapas.
Un vēl es iedomājos, ka cilvēku nezināšana noteikti ir izdevīga. Vismaz man patīk saprast, ko un kāpēc es daru.
Ja cilvēks neaizdomājas, ko viņš mehāniski var sačakarēt savas nezināšanas dēļ, tad ķīmija paver vēl plašākas iespējas.
Es izvērtēju savus tīrīšanas paradumus. Tas ir labi. Bet, kas meklēs, tas atradīs :)
spriezot pēc tā, kādā virzienā aizgāja pļāpāšana par Savage Axis komplektāciju ar optiku - neizskatās vis... :) Atbilstību sākotnējai tēmai tomēr saglabāt vajadzētu, kaut vai dēļ tiem, kuri kaut pāris gadus vēlāk ar search te kaut ko meklēs
Ilgvar - doma jau Tev laba, bet šaubos, ka tas ir vajadzīgs. Ļoti mazai mednieku daļai interesē ierošu kopšana,un tiem kam interesē visu jau zin ko un kā, imho.
Nokodina riekstkoku melnā krāsā (vismaz Robla). :(((
Un vēl es iedomājos, ka cilvēku nezināšana noteikti ir izdevīga. Vismaz man patīk saprast, ko un kāpēc es daru.
Ja cilvēks neaizdomājas, ko viņš mehāniski var sačakarēt savas nezināšanas dēļ, tad ķīmija paver vēl plašākas iespējas.
Es izvērtēju savus tīrīšanas paradumus. Tas ir labi. Bet, kas meklēs, tas atradīs :)
spriezot pēc tā, kādā virzienā aizgāja pļāpāšana par Savage Axis komplektāciju ar optiku - neizskatās vis... :) Atbilstību sākotnējai tēmai tomēr saglabāt vajadzētu, kaut vai dēļ tiem, kuri kaut pāris gadus vēlāk ar search te kaut ko meklēs