Es te Huberta sortimentu reklamēju- bet mājaslapā riņķu vispār nav:(
Cik atceros tur bija Warne Scope Mount par tiri pieņemamu cenu - kaut kur zem 50 EUR... pat no Ebay lētāk nevarētu nopirkt..
Zinu- jo pats jau biju nopircis , un biju pārsteigts par riņķu cenu Hubertā..
Slēpts
13.01.2016. 15:58
jā nedaudz virs 1000 :) no 900 nedaudz nepažēlo un noloki 1400, jā nedaudz lielāka summa tikai 50% vairāk nekā plānots :D
Uģi ko teiksi_
- Browning A-BOLT 3 Composite- 650EUR
DELTA Classic 3-12x42 IR -209 EUR
atstāsim 41 EUR riņkiem- kopā 900 EUR
Ar ko slikts PIRMAIS komplekts?
Kopumā Browning A-BOLT ir pat ļoti OK - es pat vilktu vienādības zīmi ar Tikka T3, ne par kapeiku nebūs sliktāks. Riņķus gan jau nopirktu tur pat Hubertā par nedaudz virs 100 Eur - Recknagel laikam tur bija. Optiku gan jau ir OK - pat esmu ar tādu šāvis, bet nu nepažēlotu tos 300 Eur un paņemtu DELTA Titanium 2.5-10x56 HD - būtu nedaudz virs 1000 Eur, bet tiešām pieklājīgs komplekts.
Ģirt nu ko lai Tev atbild? Priekā :D:D:D
ir jādara tā, krājam ierocim, ķipa normālam, tad liekam to visu seifā(ik pa laikam aptaustam) un sākam krāt optikai labai, jo kā pieņemts optikai jābūt labai, pēc optikas varēs krāt pārējiem pričendāliem bāzēm/sliedei, riņķiem utt.
Bet kamēr kāds krāj pirmajai, tikmēr es eju medībās un krāju savai ķipa mūža plintei :D
it kā nezinātu. Pirmkārt nav manlihers. otrkārt kas tā pa sūda optiku? cena 209 eur? :D :D riņkiem 41 eur? tur tik iznāk riņķu iepakojums. Vēl tak bāzes/sliede, koferis un siksna. :D
kcik normālu komplektu zem 1500 Eur ir grūti nopirkt
Uģi ko teiksi_
Protams, ka galvenais ir šāvējs, jo tieši šāvējs izlemj kādu ieroci iegādāsies, kādu bāzi, rinķus vai kronšteinu uzliks, kāda būs optika un kādu munīciju izvēlēsies. :)
To Savage komplektu man pat par velti nevajag, jo bāzes jāmaina, riņķi jāmaina, optika jāmaina, nospiediens jāvīlē, laide par īsu, grab un klab - redz putas jāiepūš, precizitāte arī nekas īpašs - šī visa jāšanās nav tās ekonomijas vērta, piedodiet, kādas ekonomijas tur puse no tā komplekta vienkārši jāizmet un jāpērk par krietni lielākām naudām!
Kko neparreizi pateicu?
Forši Int, ka tev ir lēta un LABA optika.
Man nepaveicās.
Bija Norconia Germany- tādu s... nevienam nenovēlu....
Pa dienu varbūt- bet vakarā pilnīgs piz...c.
Var jau būt, ka man loterijā krita lielais laimests- ar Seben 4-12x56 šauju jau 8-to gadu, un bez problēmām. Atvainojiet, vienu reizi bija gan, kad mistiskā veidā attaisījās plintes siksna, un viss komplekts plakaniski tā konkrēti pret zemi, neliela regulācija šautuvē, un strādā vēl šodien. Un cik zinu, ar manis kādreiz gādātām Seben optikām vēl šauj diezgan daudzi, vai varbūt jau visi nomainījuši? Bet tas nu tā...
Cik atceros tur bija Warne Scope Mount par tiri pieņemamu cenu - kaut kur zem 50 EUR... pat no Ebay lētāk nevarētu nopirkt..
Zinu- jo pats jau biju nopircis , un biju pārsteigts par riņķu cenu Hubertā..
Kopumā Browning A-BOLT ir pat ļoti OK - es pat vilktu vienādības zīmi ar Tikka T3, ne par kapeiku nebūs sliktāks. Riņķus gan jau nopirktu tur pat Hubertā par nedaudz virs 100 Eur - Recknagel laikam tur bija. Optiku gan jau ir OK - pat esmu ar tādu šāvis, bet nu nepažēlotu tos 300 Eur un paņemtu DELTA Titanium 2.5-10x56 HD - būtu nedaudz virs 1000 Eur, bet tiešām pieklājīgs komplekts.
Ģirt nu ko lai Tev atbild? Priekā :D:D:D
Bet kamēr kāds krāj pirmajai, tikmēr es eju medībās un krāju savai ķipa mūža plintei :D
Uģi ko teiksi_
To Savage komplektu man pat par velti nevajag, jo bāzes jāmaina, riņķi jāmaina, optika jāmaina, nospiediens jāvīlē, laide par īsu, grab un klab - redz putas jāiepūš, precizitāte arī nekas īpašs - šī visa jāšanās nav tās ekonomijas vērta, piedodiet, kādas ekonomijas tur puse no tā komplekta vienkārši jāizmet un jāpērk par krietni lielākām naudām!
Kko neparreizi pateicu?
Man nepaveicās.
Bija Norconia Germany- tādu s... nevienam nenovēlu....
Pa dienu varbūt- bet vakarā pilnīgs piz...c.