Janka, iesaku nomainīt šmakovkas marku - ar mazāku oktānskaitli. savādāk tā drīz visu meistarību pazaudēsi. :-) i nemaz nelieli Intara 9,3 x62. labi ja viņš ar to 200 metros var siena šķūnī trāpīt. :-)
Vārdaiņi, neplūcaties! Abi ar kaimiņu pāris vasaras atpakaļ cepot šašlikus un šaujot ar gaiseni pa korķīšiem pārbaudījām uz saviem rumpjiem, 100 ml šmakovkas precizitātei nāk tikai par labu, tas kas iet virs 100 ml jau ir par skādi ...
Slēpts
03.04.2014. 21:06
Šaušanas sportā alkohols ir oficiāls dopings :) Savulaik zemessargos ar PM šaujot pārbaudīts - 25g ļauj nolikt ieskaiti uz pirmo :)
Andi, to nospiedienu es atregulēju mazliet garāku.
Un pateicoties Tev tagad es varu pilnvērtīgi piedalīties diskusijā par IŽ-18, jo tagad man ir optikas stiprinājums(bāze) no pižika ! :)))
Vismaz ar vieglu sirdi varēs novelt vainu uz stiprinājumu, kad lodes nelidos tur kur gribās :))))
Es jau nepirktu tos jaunas letas vitnes kopa ar optiku,ka par to naudu var nopirkt DE lietotas labas firmas ierocus ar labam optikam.Un jau ir parbauditi,nu protams ka tikai jamekle piedavajumi.
Un pateicoties Tev tagad es varu pilnvērtīgi piedalīties diskusijā par IŽ-18, jo tagad man ir optikas stiprinājums(bāze) no pižika ! :)))
Vismaz ar vieglu sirdi varēs novelt vainu uz stiprinājumu, kad lodes nelidos tur kur gribās :))))