Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
21.07.2014. 17:32
Ierocis protams ir labs, bet ir arī savas utis, kas nepatīk. Bija iemaksāts par Mossberga komplektu, bet tas rāpoja ļoti lēni:). Tā kā mērķtiecīgi tika meklēts lēzeni vītņotai tika apskatīti visi pieejamie Latvijā un Lietuvā varianti. Nosacījums bija, ka uz lēzeni vītņotā būs optika (ir Optisan prestige 6Z 1-6x24. Ierocis tikai un vienīgi putniem (gludais stobrs)+lēzeni vītņotais ar minēto optiku dzinējmedībām. Mossberga drošinātājs patīk labāk, klusāks, winčesteram kā klasiskajam pusautomātam. Vēl kas nepatīk, nav ātrās patronu izlādes. Benelli būtu uh bet cena arī ir uh par modeli kuram var uzlikt otiku. Ja šo pērk ar domu uz gaidi tad vajag niknāku optiku, ar 1-6x24 gaidei neder. Bet tad ir jātrenējas šaušanā, lai ar min 3 palielinājumu krūmos varētu bletēt:) vai divas optikas un tad jau notērēt naudu nav māka:)
Ja nesaprot kā tad arī nav ātrā izlāde :) Ir un kā vēl - tāds pats princips kā MC pusautomātam - piespiež mēlīti un patronas nāk ārā no aptveres ka nu tikai :)
21.07.2014. 19:23
Var jau būt, bet nesanāk ne pēc manuāļa http://www.winchesterint.com/w...
РАЗРЯЖАНИЕ
Предохранитель должен быть активирован. Вставьте ручку заряжания и движениями туда- обратно подвижной затворной рамы извлеките патроны, находящиеся в ружье. Ружье остается открытым после выброса последнего патрона.
ne izvilkts no seifa, arī nekā, es saprotu ka esi gudrāks par visu kantori, varbūt nodemonstrēsi?
Tu mazāk lasi tos saitus, it īpaši ja Tev ir ierocis par kuru runājam, un labāk paņem to savu SX3 rokās un padomā ar to pelēko masu, kas ir tik unikāla viela un atbild mums par visiem saprāta procesiem.
Izstāstīšu Tev un pamēģini - gan jau pēctam nokaunēsies par to ka tik vienkāršu lietu pats neizdomāji!!!
Respektīvi divas darbības:
1.nospied patronu padeves mēlīti un pieturi to, jo tā nefiksējas kā MC.
2.nospied mēlīti (sānos), kas fiksē patronu aptverē.
3.patronas lec ārā pašas.
To visu var izdarīt ar vienu pirkstu, bet ja rokas aug no Tās vietas tad neko nevar izdarīt.
Līdzīgi, kā PSRS laikos daži MC izlādēja sekojoši - atspieda laidi pret zemi, stobru spieda uz leju un patronas leca ārā - pēc tam tās salasīja :D Ideāls variants...
Ir vēl viens variants,noņem no drošinātāja un ātri vairākkārt nospied sprūdu,ne vairāk kā 3-4 sekunžu laikā tiksi pie savām čaulītēm,(tikai stobrā neskaties iekšā no izejas gala):D:D:D
21.07.2014. 21:36
Jā Grauduža kungs, tā mēs 88-89 Afganistānā ar īpaši gudrajiem darījām, pēc tam ar 200 kravu un tekstu bil okružon pal smertju hrabrih mājās sūtījām... laikam tanī laikā tik daudz muldēt nebija drosmes
22.07.2014. 08:40
Nu reku ir bilde, man ir ko darīt atškirībā no dažiem kadriem, kas šai forumā pamanās ikdienā sarakstīt kaudzi bezjēdzību, nu laikam esmu glups, bet nu spaidīju to vienu vienīgo pogu kas ir, nekas tur nenotiek, varbūt vari ar pirkstu iebakstīt?
Paldies vīri par info bet tā arī neredzēju nevienu pret vai par ( paldies par ieteikumu Wincheste Combo-padomāšu). Ok , vēl mazas jautājums vai Browning pusautomāts ir 3 reizes (ir 3 reizes dārgāks) labāks/vērtīgāks par Baikal?
Ja nesaprot kā tad arī nav ātrā izlāde :) Ir un kā vēl - tāds pats princips kā MC pusautomātam - piespiež mēlīti un patronas nāk ārā no aptveres ka nu tikai :)
РАЗРЯЖАНИЕ
Предохранитель должен быть активирован. Вставьте ручку заряжания и движениями туда- обратно подвижной затворной рамы извлеките патроны, находящиеся в ружье. Ружье остается открытым после выброса последнего патрона.
ne izvilkts no seifa, arī nekā, es saprotu ka esi gudrāks par visu kantori, varbūt nodemonstrēsi?
Izstāstīšu Tev un pamēģini - gan jau pēctam nokaunēsies par to ka tik vienkāršu lietu pats neizdomāji!!!
Respektīvi divas darbības:
1.nospied patronu padeves mēlīti un pieturi to, jo tā nefiksējas kā MC.
2.nospied mēlīti (sānos), kas fiksē patronu aptverē.
3.patronas lec ārā pašas.
To visu var izdarīt ar vienu pirkstu, bet ja rokas aug no Tās vietas tad neko nevar izdarīt.
Līdzīgi, kā PSRS laikos daži MC izlādēja sekojoši - atspieda laidi pret zemi, stobru spieda uz leju un patronas leca ārā - pēc tam tās salasīja :D Ideāls variants...