Grigorjev - man Tava dzērāju kompaška nafig nav vajadzīga un tad jau vēl redzētu kurš kuru - atceries, ka litrs ribās dod tikai drosmi... Redz, ka vēl rakstu takā gan jau māku visādiem siņkām pretoties ;)
Un vispār Grigorjev, kur es Tev ceļu pārgāju???
Bļin čalis pajautāja, kas ir nepieciešams 35m cūkai! Domāju, ka viņš grib saprātīgu atbildi nevis - IZ 27 bez optikas, bla bla bla - kaut kādu pilnīgi tukšu murgu, kam nav nekāda seguma... Mačiem vajag, ja ne to, ko es rakstīju tad točna to, par ko runāja Aivars ar Andi!
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
30.06.2014. 21:14
Zēni, ir jau labi. Nesāksim tak kauties.
Paldies visiem par praktiskiem padomiem. Rīcības plāns sekojošs-doties uz tuvākām sacensībām, lai klātienē gūtu priekšstatu.
Iespējams tur arī cilvēki neatteiks pastāstīt jau detalizētāk par aprīkojumu.
Paldies visiem vēlreiz.
Jā, ja presē 5% taisnība, tad tā savu uzdevumu izpildījusi! Ar komentāriem tā pat (izņemot Dzintaru un Aivaru)!Pieņem Aivara padomu un varbūt kādus 50% gudrību uzzināsi.
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
01.07.2014. 09:09
Labrīt kungi!
Man tuvāk sanāk 12.07 Kuldīgā. Noteikti apmeklēšu.
P.S. Nav jau glužu tā, ka jāmācās šaut "uz mušku", taču pavingrināties noteikti vajag.
Paldies visiem, kas ieteica praktiskus padomus.
Un vispār Grigorjev, kur es Tev ceļu pārgāju???
Bļin čalis pajautāja, kas ir nepieciešams 35m cūkai! Domāju, ka viņš grib saprātīgu atbildi nevis - IZ 27 bez optikas, bla bla bla - kaut kādu pilnīgi tukšu murgu, kam nav nekāda seguma... Mačiem vajag, ja ne to, ko es rakstīju tad točna to, par ko runāja Aivars ar Andi!
Paldies visiem par praktiskiem padomiem. Rīcības plāns sekojošs-doties uz tuvākām sacensībām, lai klātienē gūtu priekšstatu.
Iespējams tur arī cilvēki neatteiks pastāstīt jau detalizētāk par aprīkojumu.
Paldies visiem vēlreiz.
Man tuvāk sanāk 12.07 Kuldīgā. Noteikti apmeklēšu.
P.S. Nav jau glužu tā, ka jāmācās šaut "uz mušku", taču pavingrināties noteikti vajag.
Paldies visiem, kas ieteica praktiskus padomus.