Pats esi smieklīgs,vismaz bildē,ko Tev tas nabaga izbāztais ziemeļbriedis nodarījis?:D:D Par mežu nesatraucies parasti izdodas katru nedēļas nogali pabūt,nav jau kā pie jums,tikko pāri slieksnim medījums mutē skrien.Sējumi arī mūsu teritorijā nav tapēc rukši galvenokār pēc tam kad apkārt labība nokulta un kukurūza samalta.Bet par smiltīm,tas nav trūkums,tā ir fīča,Tev ziemā kājas slīd,a man nē!:D:D:D
Nu,nu,tikko paskatījos,MC labs rīks,ir gan mazliet cimperlīgs,bet tā pārsviežamā bremze ir laba,tad jau iznāk ka Janka dzen zosis un šūpo ūdeni jo turks ir vienkāršāks un mazāk prasīgs par MC.
Jāni,Jāni,pa teļļuku skatoties visi Rebļi likās gudri vīri un prātīgas lietas dara,Tu laikam vienīgais mātei no rokām izkriti kad pupu sūci.Vai Tu vispār esi redzējis ko labāku par savu netīrīto divstobreni?
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
21.08.2014. 12:54
vakar vienu jaunu turku aparātu redzēju, 2 vārdi ko teikt: sūds!( abi vārdi ir : sūds)
brida pa dīķi caur zālēm mazās nezāļu bumbiņas laikam iekšā tika un klemē kā ........ nava ko teikt nekam nederīgs, šitādu pat tolmets neņems!
Slēpts
17.08.2014. 17:01
Manam (armsan) bija tikai tās ar kurām var vertikāli regulēt laides leņķi, man vajadzēja, bet ne jau tapēc ka sistu pa vaigu, tikai dēļ tēmēšanas. Zinu, ka MC ir labs štoperis, mans "turks" vispār nesit, 16. k divstobrene vairāk dod pa veigu.
ko ta tu par medībām zini :D tev jau smiltis pa dirsu birst :D
kad ta pēdējo reizi medībās biji?
Šim tak utaino pusautomāti, kuros var drupināto granti aizslēgā iekšā bērt un pat nešņarkstēs.
brida pa dīķi caur zālēm mazās nezāļu bumbiņas laikam iekšā tika un klemē kā ........ nava ko teikt nekam nederīgs, šitādu pat tolmets neņems!